Update articol:

Internat de Covid 19, Sorin Susanu, şeful ANPC Braşov, reacţionează la mâncarea primită în spital: “Şunca, din punct de vedere organoleptic, poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot”

Comisarul șef regional al Protecției Consumatorului Brașov, Sorin Susanu, este internat ca pacient infectat cu coronavirus.

Acesta s-a sesizat cu privire la mâncarea primită în spital, postând pe pagina personală de Facebook: “Probabil defect profesional….. de câteva zile, mâncarea oferită bolnavilor internați in Spitalul de Boli Infecțioase Brasov a devenit mult mai proasta decât era in urma cu ceva timp (zile). Discutam despre calitate care trebuie sa fie la standarde maxime in astfel de situații. Ar fi păcat ca efortul susținut al doctorilor si cadrelor medicale care îngrijesc cu maxim devotament pacienții sa fie umbrit de posibile produse neconforme care in mod clar ar agrava starea medicală si așa precară in care se afla pacienții de aici. Am sa atașez o poza cu “șunca” care din punct de vedere organoleptic poate ridica anumite semne de întrebare. Ma voi implica pentru binele pacienților cu tot ceea ce pot”.

BVB | Știri BVB

MedLife S.A. (M) (17/01/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 10-14 ianuarie 2022

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (17/01/2022)

Declaratii reprezentanti Chimcomplex la eveniment listare Piata Reglementata

ALTUR S.A. (ALT) (17/01/2022)

Hotararea AGA O 17.01.2022