Update articol:
ATAC DUR LA PSD

Iohannis sesizează astăzi Curtea Constituţională cu privire la bugetul 2019

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat, acum câteva minute, că sesizează astăzi Curtea Constituţională cu privire la bugetul 2019.  Acesta a spus:  ”Un lucru este clar: guvernarea PSD a eșuat! În spitale, probleme peste probleme. Educația este subfinanțată. Economia este bulversată, mai ales după OUG 114 dată în mare taină, la sfârșitul anului trecut. De autostrăzi nici nu poate fi vorba. Despre justiție?! Păi, întrega guvernare a fostun asalt asupra justiției și statului de drept, cu obiectiv clar de a pune mâna pe justiție, de a politiza justiția pentru ca ei să își rezolve dosarele penale.

De ce a întârziat PSD bugetul trei luni de zile? Vă spun eu. Ei nu vor să se realizeze investiții, fiindcă nu au bani. De aceea au întârziat.

Acum câteva zile, un ministru PSD, întrebat fiind cum e cu spitalele regionale, a avut un răspuns stupefiant: avem bani pentru proiectare. Auzi. În al treilea an de guvernare au bani pentru proiectare. Ăștia nici nu vor să realizeze spitalele. Dar dacă este vorba despre ei, au de unde.

PSD nu guvernează pentru români, ci pentru Dragnea. PSD este incompetent și incapabil să conducă România. E bugetul rușinii naționale, asta e bugetul propus pentru 2019. E unul nerealist, supraevaluat și întârziat. Cu acest buget, PSD încearcă să acopere nereușitele multiple de până acum.

Ei l-au numit bugetul investiției și asta e prima mare minciună”.

 

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (29/06/2022)

Decontarea si plata tranzactiilor aferente ofertei publice de cumparare

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (29/06/2022)

Convocare AGAO la data de 01/02.08.2022