Update articol:
ÎNCEP SĂ APARĂ SUSŢINĂTORII LUI TEODOROVICI PENTRU CONGRESUL PSD

Ionel Arsene: Eugen Teodorovici este un politician din noua generaţie; face opoziţie reală la PNL

Cetățenii sunt protejați împotriva eventualelor dificultăți cu care s-ar putea confrunta băncile, a declarat Eugen Teodorovici, ministrul finanțelor din România.

Preşedintele PSD Neamţ, Ionel Arsene, a scris miercuri, pe pagina lui de Facebook, că Eugen Teodorovici este un politician din noua generaţie şi că face o opoziţie reală actualei puteri.

Reacţia lui Arsene vine după un schimb de replici între Paul Stănescu şi Orlando Teodorovici în urma căruia preşedintele PSD Neamţ i-a luat apărarea fostului ministru de Finanţe.

“Nici măcar nu mai e vorba despre cât de bun e unul sau celălalt, pentru că asta se poate uşor vedea. E despre a fi bărbat şi despre a avea curajul de a-ţi exprima nemulţumirile verde în faţă. Este despre a fi capabil să recunoşti când alţii sunt mai buni, fără să încerci să îi discreditezi public şi să te foloseşti de metode specifice vechii Securităţi pentru a-ţi crea posibile avantaje. Paule, (Paul Stănescu – n.r.), îţi spun eu că Eugen Teodorovici este un politician din noua generaţie, capabil să înţeleagă că vechile metode de a face politică nu mai dau rezultate. Acţiunile lui de a face opoziţie reală la actuala putere liberală, care a prăbuşit România, sunt ceea ce aşteaptă cu adevărat oamenii”, a scris Ionel Arsene.

În aceeaşi postare, preşedintele PSD Neamţ i-a cerut lui Paul Stănescu să nu mai critice public colegii de partid şi să demonstreze în cadrul alegerilor interne că este o alternativă faţă de alţi contracandidaţi.

“Cât despre alegerile interne, părerea mea este că ar trebui să mai ai puţină răbdare şi, în loc să îţi critici public colegii de partid, mai bine să arăţi tu cu ce eşti mai bun, ce te face pe tine să fii o alternativă, deşi ştii şi tu prea bine că PSD e un tractor cam mare”, a precizat Arsene, într-un mesaj însoţit de un carton cu textul “Treziţi-vă! Adversarii sunt în altă parte!”

BVBStiri BVB

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/03/2021)

Reluare plata dividend 2019

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (02/03/2021)

Raport curent cf art. 234, alin. 1, litera i) din Reg. 5/2018

ELECTROARGES SA (ELGS) (02/03/2021)

Rezultate financiare preliminare 2020 - versiune limba Engleza

Erste Group Bank AG (EBS) (02/03/2021)

Notificare - detineri < 4%