Update articol:

Ionel Dancă: „Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declanşarea alegerilor anticipate”

Programul de guvernare al PNL a fost actualizat, în sensul că au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate şi deja realizate şi adăugate noi măsuri pe termen scurt, a anunţat în această dimineaţă liberalul Ionel Dancă, şef al Cancelariei premierului. 

„Programul de Guvernare PNL a fost actualizat. Au fost scoase o mare parte dintre angajamentele asumate și deja realizate în trei luni de guvernare și adăugate noi măsuri pe termen scurt. Lista miniștrilor, la fel, este gata. Urmează să fie aprobate în această dimineață în Biroul executiv de conducere al PNL și depuse astăzi la Parlament. Este prima zi din restul zilelor necesare pentru declanșarea alegerilor anticipate”, a scris acesta pe Facebook.

Duminică seară, preşedintele Partidului Naţional Liberal, Ludovic Orban, a afirmat că în cursul zilei de luni va anunţa lista miniştrilor noului Cabinet şi va face public noul program de guvernare reactualizat. „Vom avea reuniunea Biroului Politic Naţional al PNL la care vom supune dezbaterii lista miniştrilor şi programul de guvernare reactualizat”, a spus Orban.