Update articol:

Ionuţ Moşteanu: Pare că în acest moment Ciolacu îi ţine spatele lui Cîţu să rămână la Palatul Victoria

ionut mosteanu Sursa-Facebook Ionuţ Moşteanu/ Sursa-Facebook

Liderul deputaţilor USR PLUS, Ionuţ Moşteanu, a declarat, sâmbătă, că se “pare că în acest moment preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, îi ţine spatele premierului Florin Cîţu pentru ca acesta să rămână la Palatul Victoria”.

Potrivit lui Moşteanu,, amânarea şedinţei Birourilor permanente reunite de sâmbătă “este o consecinţă a boicotării” din partea PNL şi PSD.

“Acţiunea politică a fost de boicot din partea PNL şi PSD, şi amânarea este o consecinţă. Pare că în momentul ăsta domnul Ciolacu îi ţine spatele domnului Cîţu să rămână în scaunul de la Palatul Victoria. Nu ştiu ce s-a întâmplat cu dânsul de s-a răzgândit atât de mult în trei zile. De unde joi a declarat că PSD va vota orice moţiune de cenzură, care va face ca premierul Cîţu să plece în două zile, ceva s-a schimbat. Nu înţeleg ce, poate ne explică şi nouă şi partidului. Chiar e o surpriză din punctul acesta de vedere”, a declarat Moşteanu, la postul Digi 24, potrivit Agerpres.

Întrebat dacă miniştrii USR PLUS îşi dau demisia, deputatul a arătat că “încă sunt discuţii”.

“Încă sunt discuţii între colegii mei, miniştrii. Cât de curând, e o chestiune de ore, de zile, poate să fie, mai erau câteva lucruri pe la ministere de terminat de închis. (…) Această criză guvernamentală ne-a luat pe toţi prin suprindere, faptul că Florin Cîţu a aruncat ţara în criză şi a rupt coaliţia, prin decizia unilaterală prin care l-a demis pe Stelian Ion fără un motiv şi fără a respecta protocolul de coaliţie. (…) Noi am spus foarte clar: vrem să continuăm această coaliţie de centru dreapta – USR PLUS, PNL, UDMR, fără premierul Cîţu. PNL are tot dreptul să pună prim ministrul în această coaliţie, este cel mai mare partid din coaliţie. Aşteptăm o nouă propunere de premier (…), un premier PNL care să ţină în mână această coaliţie. Am şi dat exemple, dar nu vreau eu să aleg pentru PNL, Ilie Bolojan poate fi unul dintre ei. Trebuie să mergem înainte”, a mai afirmat Moşteanu.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (23/09/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

CONPET SA (COTE) (23/09/2022)

Modificare Convocator AGOA 28/31.10.2022

TTS (TRANSPORT TRADE SERVICES) (TTS) (23/09/2022)

Raport tranzactii cu parte afiliata (NAVROM) 16 sept. - 23 sept. 2022

Turbo Long on Societatea Nationala de (RCSNGTL2) (23/09/2022)

Reluare tranzactionare - ora 14:30 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG modificare limita variatie