Update articol:

Iulian Popescu nu mai este secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării

Foto Facebook

Iulian Popescu nu mai este secretar de stat la Ministerul Cercetării, Inovării și Digitalizării, potrivit unei decizii a premierului Nicolae Ciucă.

“La data intrării în vigoare a prezentei decizii, domnul Iulian Vasile Popescu se eliberează din funcția de secretar de stat la Ministerul Cercetării,
Inovării și Digitalizării”, scrie Monitorul Oficial.

Iulian Popescu a scris pe Facebook: “Acum aproape un an și jumătate am intrat în administrația centrală cu obiectivul de a pune în interesul țării experiența mea, cu scopul reformării Statului Român și așezarea României la locul meritat în cadrul Uniunii Europene.

A fost o experiență interesantă și sunt bucuros că am reușit, împreună cu echipa, să punem pe tapet câteva subiecte importante precum simplificarea procedurilor de înființare a fondurilor de investiții, testarea mașinilor autonome ori încurajarea tehnologiei blockchain, ce vor contribui ca România să devină un campion al inovării și digitalizării.

Mă bucur că am întâlnit foarte mulți oameni competenți și dedicați, cu care sunt convins că voi avea o colaborare productivă și voi continua să dezvolt proiecte pentru oameni.
Din păcate, la acest moment contextul politic nu îmi mai conferă premisele necesare atingerii obiectivelor cu care am plecat la drum, motiv pentru care mi-am înaintat demisia din funcția de secretar de stat al Ministerului Cercetării, Inovării și Digitalizării.
Le doresc mult succes colegilor din minister și îi asigur că oricând vor avea nevoie de experiența mea vor găsi în mine un partener, chiar și din afara Guvernului”.
Iulian-Vasile Popescu este liberal din Gorj și este considerat un apropiat al lui Dan Vîlceanu. A fost consilier al fostului premier Florin Cîțu.

BVB | Știri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (08/08/2022)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (08/08/2022)

Rascumpararea actiuni proprii perioada 01-05.08.2022

AAGES S.A. (AAG) (08/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 01-05.08.20222

MedLife S.A. (M) (08/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 1 -5 august 2022

TERAPLAST SA (TRP) (08/08/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 1 august -5 august 2022