Update articol:

Jennifer Lopez face furori în SUA cu pantofi creaţi de două tinere din Sibiu (Ora de Sibiu)

Jennifer Lopez a făcut furori în SUA cu pantofi produși în România și patentați de către o firmă din Sibiu, potrivit Ora de Sibiu.

Astfel, pantofii Hardot au fost remarcate în ţinutele vestimentare cu care Jennifer Lopez îşi promovează ultimul film, “Marry me”. Vedeta a ales să asorteze pantofii româneşti cu o haină evazată semnată Dior şi o geanta Bvlgari.

Celebra publicație ”Harpers Bazaar” a scris despre ţinuta lui Jennifer Lopez: ”Pantofii ei au furat spectacolul. Și-a făcut apariția cu o pereche de pantofi negri, ascuțiți, și cataramă încrucișată cu bretele”.

Dana Iuga și Alina Popa au pus pe picioare brandul Hardot. Dana Iuga a studiat designul vestimentar, iar pantofii au fost preferaţii ei. Alina Popa se ocupă de managementul firmei.

Pe Facebook-ul companiei se spune: “HARDOT este un brand de încălțăminte românesc premium, înființat în iulie 2014, născut din pasiunea pentru pantofi a designerului Dana Iuga și inițiativa de afaceri a partenerului său Alina Popa. Crezând cu fermitate că pantofii sunt punctul forte al fiecărei ținute, cele două au muncit din greu până când au obținut pantoful perfect: toc de 12 cm înălțime, curbă precis calculată și croială incitantă – de aceea și numele, HARDOT. Creați pentru a sublinia eleganța gleznelor și senzualitatea unei muscularități strânse ale picioarelor, pantofii HARDOT subliniază feminitatea femeii care îi poartă. Principalele atribute ale pantofului HARDOT sunt definite de o calitate excepțională și un design extrem de atractiv. Pantofii sunt confectionati in intregime din piele naturala – interior, exterior, talpa – realizati pe forme de pantofi italiene. Ștampila de pe talpă „Made in Romania” afirmă că un brand românesc poate îndeplini cu ușurință standardul de înaltă calitate pe care consumatorul de modă îl urmărește”.

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (30/05/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMCARBON SA (ROCE) (30/05/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

VRANCART SA (VNC) (30/05/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

MECANICA CEAHLAU (MECF) (30/05/2023)

Hotarari AGA O & E 30.05.2023