Update articol:

Jerusalem Post: Fostul șef al programului israelian de securitate spațială a declarat că extratereștrii există, dar că umanitatea nu este pregătită

*  Potrivit Jerusalem Post, o „Federație Galactică” se presupune că este în contact cu Israelul și SUA de ani de zile, dar se păstrează secretul pentru a preveni isteria până când omenirea este pregătită

Generalul israelian în retragere și actualul profesor, Haim Eshed, spune că Israel se află în contact cu extratereştri, dar că acest lucru a fost păstrat secret pentru că „umanitatea nu este pregătită”, conform Jerusalem Post.
Declarațiile au fost făcute cu ocazia ultimei cărți a generalului, în care acesta dezvoltă subiectul.
Vorbind într-un interviu acordat Yediot Aharonot, Eshed – care a ocupat funcția de șef al programului de securitate spațială al Israelului timp de aproape 30 de ani și cel care a primit de trei ori premiul Israel Security Award – a explicat că atât Israelul, cât și SUA au avut de-a face cu extratereștri de ani ani de zile.
Eshed a vorbit chiar de existența unei „Federații Galactice”, potrivit Jerusalem Post.
Fostul șef de securitate spațială, în vârstă de 87 de ani, a făcut descrieri suplimentare despre ce fel de acorduri s-au încheiat între extratereștri și SUA, care aparent au fost făcute pentru că doresc să cerceteze și să înțeleagă „țesătura universului”.
Această cooperare include o bază subterană secretă pe Marte, unde există reprezentanți americani și străini.
Publicaţia israeliană scrie: “Dacă este adevărat, acest lucru ar coincide cu înfiinţarea departamentului spaţial de către președintele american Donald Trump ca fiind a cincea ramură a forțelor armate americane, deși nu este clar de cât timp are loc acest tip de relație – dacă există – între SUA și aliați extraterestri”.
Eshed insistă că Donald Trump are aceste informaţii şi că a fost „la un pas” de a le dezvălui existența. Cu toate acestea, Federația Galactică l-ar fi oprit să facă acest lucru, spunând că doreşte să prevină isteria în masă, deoarece consideră că omenirea are nevoie să „evolueze și să ajungă la un stadiu în care … să înțelegem ce sunt spațiul și navele spațiale”, a spus Yediot Aharonot.
În ceea ce privește motivul pentru care a ales să dezvăluie aceste informații acum, Eshed a explicat că se datorează felului cum arată mediul academic acum și faptului că a ajuns să fie respectat în cadrul acestuia. „Dacă aș fi venit cu ceea ce spun astăzi acum cinci ani, aș fi fost internat în spital”, a explicat fostul general.
El a adăugat: “Aastăzi vorbesc deja diferit. Nu am nimic de pierdut. Mi-am primit diplomele și premiile; sunt respectat în universitățile din străinătate, unde și tendința se schimbă”.
Jerusalem Post spune că  nu a putut contacta această presupusă Federație Galactică pentru comentarii.

BVB | Știri BVB

SAFETECH INNOVATIONS (SAFE) (22/03/2023)

Convocare AGEA&AGOA 24.04.2023

DAFORA SA (DAFR) (22/03/2023)

Convocare AGA Anuala 24/25.04.2023

MECANICA FINA SA (MECE) (22/03/2023)

Convocare AGA O & E - 26.04.2023

ALTUR S.A. (ALT) (22/03/2023)

Convocare AGA O 26/27.04.2023

TRANSILVANIA BROKER DE ASIGURARE (TBK) (22/03/2023)

Convocare AGA O & E_26/27 Aprilie 2023