Update articol:
COMUNICAT

Jianu (CNIPMMR): Este necesar să susţinem mai mult iniţiativele de tipul aplicaţie Romania Start-up Revolution

lorin Jianu, Președinte al CNIPMMR  Foto Facebook

Consiliul Naţional al IMM-urilor din România a organizat marţi, în cadrul Universităţii din Oradea, un nou tip de eveniment intitulat “Romania Start-up Revolution”, potrivit unui comunicat de presă.

Evenimentul a avut ca scop revitalizarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor şi prezentarea în exclusivitate a unui nou concept. Romania Start-up Revolution conţine elemente şi programe esenţiale pentru noul program de guvernare.

Astfel, în prezenţa a peste 300 de studenţi, evenimentul a prezentat informaţii despre antreprenoriat, sfaturi practice pentru început de drum şi a menţionat oportunităţile existente în sfera antreprenorială şi a start-up-urilor susţinute de CNIPMMR în vederea dezvoltării spiritului antreprenorial, prin susţinerea tinerilor în implementarea ideii lor de business.

“Deschidem astăzi o serie de evenimente în care dorim să vă prezentăm câteva concepte ale viitorului apropiat care sperăm să vă provoace pe fiecare dintre voi. Să ştiţi că mi-aş dori să contribuiţi şi voi cu un feedback astfel încât să ne comunicaţi ce consideraţi că ar mai trebui adăugat pentru că, cel puţin ceea ce o să prezint eu astăzi, în cel mai scurt timp sperăm să devină o serie de programe naţionale. Este necesar să susţinem mai mult iniţiativele de tipul – aplicaţie Romania Start-up Revolution – ce va putea oferi suportul pentru viitorii antreprenori în înregistrarea firmei, înregistrarea contractelor de muncă, autocertificare sau informaţii targetate pentru aceştia sau înfiinţarea firmelor de exerciţiu ce permit coborârea vârstei pentru debutanţii în afaceri la 16 ani”, a declarat Florin Jianu, preşedinte CNIPMMR în cadrul evenimentului.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out