Update articol:

JO 2020: Gimnasta americană Kara Eaker, în izolare în Japonia, după ce a fost testată pozitiv la Covid-19

2020_tokyo

Gimnasta americană Kara Eaker, în vârstă de 18 ani, a fost diagnosticată cu Covid-19 în timpul cantonamentului de pregătire pe care lotul Statelor Unite îl efectuează în Japonia, înaintea startului Jocurilor Olimpice de la Tokyo, a confirmat tatăl sportivei, citat de presa americană, informează AFP, potrivit Agerpres.

Eaker, rezervă în selecţionata americană, din care face parte şi superstarul Simone Biles, a fost plasată în izolare, alături de un alt membru al echipei, după cum a anunţat luni un responsabil al oraşului Inzai, la est de Tokyo, în care se pregăteşte echipa SUA.

Tatăl gimnastei a declarat pentru postul de televiziune CNN că fiica sa este asimptomatică şi complet vaccinată.

Acesta este un nou caz de infectare cu Covid-19 în rândul participanţilor la JO 2020, după cele depistate în weekend în Satul Olimpic din Tokyo, unde mii de sportivi trăiesc într-o bulă sanitară.

Gimnasta americană “a fost plasată în izolare şi nu prezintă niciun fel de simptome. Ea a sosit în Japonia pe 15 iulie. Un alt membru al echipei a fost identificat drept caz contact şi a rămas de asemenea singur în camera sa”, a explicat Kimiya Kosaku, un responsabil din Inzai.

Comitetul olimpic american a confirmat informaţia, fără să dezvăluie însă numele gimnastei, precizând doar că este vorba de o rezervă, care a fost transferată într-un hotel, unde va rămâne în carantină.

Conform agenţiei Kyodo, restul echipei feminine de gimnastică a SUA a plecat deja de la Inzai şi s-a instalat în Satul Olimpic de la Tokyo, luni după-amiază.

JO 2020, amânate cu un an din cauza pandemiei, vor debuta oficial vineri sub stricte condiţii sanitare pentru participanţi, aproape toate întrecerile urmând să se dispute cu porţile închise.

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (30/07/2021)

Rezultate teste stress 2021

ROMPETROL RAFINARE S.A. (RRC) (30/07/2021)

Raport Auditor conform art. 92 ind. 3 Legea 24/2017- Sem. I 2021

VRANCART SA (VNC) (30/07/2021)

Raport auditor - art. 92 ind. 3 Legea 24/2017 - Tranzactii raportate in S1 2021