Update articol:

JPMorgan Chase a tăiat aproximativ 500 de locuri de muncă săptămâna aceasta, inclusiv funcții de tehnologie și operațiuni

jpmorgan Sursa foto: Facebook

JPMorgan Chase a tăiat aproximativ 500 de poziții săptămâna aceasta, mai ales în rândul grupurilor de tehnologie și operațiuni, potrivit persoanelor familiare cu situaţia.

Reducerile de posturi au fost răspândite în principalele divizii ale băncii comerciale, managementul activelor și al averii și banca sa corporativă și de investiții, au spus oamenii, care au refuzat să fie identificați vorbind despre probleme de personal.

La fel ca multe firme financiare, JPMorgan reduce periodic personalul pe parcursul anului, chiar dacă mai angajează mii de lucrători pentru a ocupa funcţii. Banca are aproximativ 13.000 de poziții deschise, a spus unul dintre oameni.

Sub conducerea CEO-ului Jamie Dimon, JPMorgan a fost pe un mod de creștere în ultimul timp, cel mai recent prin achiziționarea băncii regionale eșuate First Republic într-o afacere intermediată de guvern. Săptămâna aceasta, JPMorgan a oferit poziții pentru aproximativ 85% dintre cei aproximativ 7.000 de lucrători din First Republic.

JPMorgan avea 296.877 de angajați la 31 martie, cu 8% mai mult decât cu un an înainte. Banca a refuzat să comenteze deciziile sale de personal.

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out