Update articol:

Klaus Iohannis: E nevoie de zile bune până toată lumea coboară cu picioarele pe pământ – VIDEO; Orice persoană susținută de o majoritate parlamentară poate fi desemnată premier

Iohannis Sursa foto: Facebook

E nevoie de zile bune până toată lumea coboară cu picioarele pe pământ, a spus președintele Klaus Iohannis, explicând de ce a convocat consultăril politice cu partidele abia săptămâna viitoare, după căderea Guvernului Cîțu.

El a susținut că politicienii vor doar circ.

“Eu cred că este nevoie de zile bune până când toată lumea coboară cu picioarele pe pământ, fiindcă această criză este diferită de alte crize guvernamentale. (…) Doar prin maturitate şi nu prin ţâfnă se rezolvă această criză guvernamentală”, a spus Iohannis.

Acesta a mai declarat:  “Sunt foarte îngrijorat. Am primit datele de azi din pandemie, avem peste 330 de decese, e o catastrofă. Prețurile la electricitate cresc, avem nevoie de un guvern, nu avem nevoie de acuzații reciproce, cinice. Trebuie să găsim o ecuație prin care se formează un guvern.”

Întrebat dacă Florin Cîțu ar putea fi propus iar ca premier, președintele Klaus Iohannis a spus că orice persoană care strânge o majoritate poate fi desemnată. Șeful statului a mai spus, cu  referire la USR, că ”e greu de negociat cu un fost partener care a votat să-ți dărâme guvernul”.

Presedintele Romaniei susține declaratii de presa in marja participarii la Summitul UE-Balcanii de Vest.

in curs de actualizare

BVB | Știri BVB

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 25 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

PRIMARIA ORASULUI SIRET (SRE28) (25/10/2021)

Plata cuponului 25 si rambursare rata principal 24 & calcul rata dobanda pentru cuponul 26

Erste Group Bank AG (EBS) (25/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

PURCARI WINERIES PUBLIC COMPANY LIMITED (WINE) (25/10/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 18 - 22 octombrie 2021