Update articol:

La inaugurarea noii săli polivalente de la Bistrița, Marcel Ciolacu a şocat audienţa: „Am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat” (video)

ciolacu Sursa foto: Facebook.com

Președintele PSD Marcel Ciolacu a fost prezent la finalul săptămânii trecute la inaugurarea unei săli polivalente în Bistrița.

Potrivit Bistriţeanul, Ciolacu a șocat audiența cu o afirmație stranie, care n-avea nicio legătură cu obiectivul vizitat. El a spus că se află la inaugurarea ”unei case mortuare”, de care, ”la un moment dat, vom beneficia cu toții”.

Vezi de la min 1.00

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toţii în viaţă”, a spus Marcel Ciolacu.

Spre finalul discursului, acesta a realizat greșeala și a numit obiectivul „sală polivalentă” de amploare.

Bistriteanul.ro scrie că neobișnuita confuzie a fost trecută cu vedere de audiență, majoritatea având impresia că nu au auzit bine…

Potrivit unor reprezentanți ai PSD, Marcel Ciolacu ar fi rostit, de fapt, în glumă, „casa mortuară, pentru a-l ironiza pe un primar PNL din Timiş care s-ar fi lăudat pe Facebook cu investiția unei capele, spunând că „vom beneficia cu toții de ea”.