Update articol:

Lucian Bode (PNL): Politica în Partidul Naţional Liberal nu este un concurs de frumuseţe

Sursa foto: mt.gov.ro

Politica în Partidul Naţional Liberal este muncă de echipă, şi nu un “concurs de frumuseţe”, a declarat, joi, la Târgu Jiu, secretarul general al PNL, Lucian Bode, în cadrul unei întâlniri cu membrii de partid şi susţinătorii liberali din Gorj.

“Maturitatea politică a Partidului Naţional Liberal înseamnă să respecţi regulile partidului, respectându-i astfel pe ceilalţi din partid. Politica în Partidul Naţional Liberal nu este un concurs de frumuseţe şi de privit în oglindă. Politica în Partidul Naţional Liberal este muncă de echipă, cu solidaritate, cu recunoaşterea meritelor asumate, cu responsabilităţi, dar şi cu votul de blam dat de echipă celor care se poziţionează ostentativ în afara ei. (…) Întărirea Partidului Naţional Liberal nu trebuie să fie doar una organizatorică (…), ci şi o întărire a crezului”, a precizat Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Secretarul general al PNL le-a cerut liberalilor să nu fie atraşi de “cântecele de sirenă” ale altor partide.

“Aici sunteţi respectaţi şi valorizaţi, nu toleraţi şi supuşi. Partidul Naţional Liberal nu este o oaste de strânsură a rătăciţilor şi transfugilor care nu cred în nimic, ci o platformă a experienţei, care coagulează. Oameni valoroşi, care promovează proiecte strategice. O dovedesc atâtea oraşe, judeţe şi comune conduse de liberali. O dovediţi mulţi dintre dumneavoastră aici, la Gorj. Câtă vreme suntem conştienţi de toate aceste lucruri, câtă vreme ştim cine suntem şi ce valori avem, cântecele de sirene ale unuia sau altuia dintre competitori, chiar şi aliaţi la guvernare, nu trebuie să vă farmece”, a adăugat Lucian Bode.

În acelaşi context, el le-a cerut celor prezenţi să înceteze răfuielile publice şi plata “poliţelor”, pentru că adversarii politici vor specula aceste probleme interne.

BVB | Știri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (02/10/2023)

Emisiunea de Obligatiuni din data de 2 octombrie 2023

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Disponibilitate inregistrare teleconferinta rezultate S1 2023

INFINITY CAPITAL INVESTMENTS S.A. (SIF5) (02/10/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni la Sinterom S.A.

LION CAPITAL S.A. (LION) (02/10/2023)

Schimbari in conducerea emitentului

AROBS TRANSILVANIA SOFTWARE (AROBS) (02/10/2023)

Hotarari AGOA&AGEA din data de 29.09.2023