Update articol:

Lucian Bode: Radu Gavriş a fost înlocuit cu Bogdan Berechet, la coordonarea campaniei de luptă împotriva Covid

Lucian Bode, Ministrul de Interne

Radu Gavriş a fost înlocuit cu Bogdan Berechet din funcţia de Coordonator al campaniei de luptă împotriva COVID, a anunţat acum ministrul de interne Lucian Bode, după apariţia informaţiilor potrivit cărora peste 20 de şefi din Poliţie şi procurori au participat la o petrecere ilegală la Hanul lui Manuc.

Comisar sef de politie GAVRIS Radu Emilian – director general adjunct al Direcției Generale de Poliție a municipiului București avea în responsabilitate și coordonarea activităților privind masurile de prevenire si combatere a efectelor pandemiei de COVID.

Comisarul-șef Radu Gavriș, care a participat la eveniment, susținut că nu a fost vorba despre o petrecere și nu a încălcat nici o lege: “Nu a fost absolut nicio petrecere, a fost o masă cu cinci persoane. Am băut o bere după-amiază. Hanul lui Manuc are o formă de terasă. Dacă am încălcat legea, nu-i nicio problemă, să fiu sancționat contravențional.

Nu am fost la masă cu mai multe persoane decât prevede legea. Eu consider că am fost într-un spațiu deschis, conform definiției legale. Nu am fost la masă cu oameni politici, oameni de afaceri, interlopi. Nu am făcut nimic”.

De asemenea, Lucian Bode a anunţat că va investiga cum au ajuns imaginile din restaurant în presă.

Peste 20 de şefi din Poliţie şi procurori, petrecere ilegală la Hanul lui Manuc

 

 

Bode: Nu tolerez nicio abatere de la lege, indiferent de numele sau calitatea persoanelor implicate

 

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022