Update articol:

Lucian Bode: “Războinicul ministru Răzvan Cuc reziliază contracte fără o analiză prealabilă din care să rezulte care sunt costurile unei astfel de acţiuni pentru statul român”

Războinicul ministru Răzvan Cuc s-a activat teribil în ultima vreme și amenință în stânga și dreapta antreprenorii, reziliază contracte fără o analiză prealabilă din care să rezulte care sunt costurile unei astfel de actiuni pentru statul român, susţine deputatul PNL Lucian Bode, preşedintele Comisiei de Transporturi din Camera Deputaţilor. 

Lucian Bode explică: “Premierul Viorica Dăncilă împreună cu Ministrul Transporturilor Răzvan Cuc au bifat, acum la ceas de campanie electorală, deschiderea șantierului pe tronsonul de autostradă Râșnov – Cristian, cu mult fast și pentru a mima că se face treabă.

Pentru sectorul Râșnov – Cristian din autostrada Comarnic-Brașov, licitaţia a fost lansată in iulie 2015, iar în octombrie 2017, când Ministrul Transporturilor era tot Răzvan Cuc, a fost semnat contractul pentru proiectare şi execuţie.
Asistăm la o șaradă politică de prost gust care trebuie sancționată la vot de către oamenii corecți și cinstiți din această țară.

Autostrada Comarnic- Brașov, în afară de acest apendice în lungime de 6,3 km (autostradă) + 3,7 km (drum naţional de legătură), va rămâne un vis frumos, pentru că restul de kilometri din acest obiectiv sunt promiși a se realiza prin Parteneriat Public Privat, o găselniță a guvernării PSD-ALDE. Să nu uităm că acest proiect promis tot prin PPP a eșuat de trei ori, chiar dacă ministrul de la acea vreme Dan Șova ne amenința că se mută cu cortul pe această autostradă pentru a monitoriza lucrările. El nu a mai apucat, dar la cum îl văd pe ministrul Răzvan Cuc cred că deja și-a mutat cortul acolo și va face transmisiuni live.

După doi ani și jumătate de guvernare PSD-ALDE în materie de infrastructură de transport asistăm doar la exerciții de imagine și nimic altceva!

Ritmul de dezvoltare a drumurilor de mare viteză ( autostrăzi, drumuri expres) este catastrofal, dar la capitolul promisiuni PSD depășește orice imaginație!”

Premierul Viorica Dăncilă a participat astăzi, la Râşnov, la semnarea  contractului de finanțare pentru „Autostrada București – Brașov, tronson Comarnic – Brașov, Lot 2: Sector Predeal – Cristian, km 162+300 – km 168+600 și drum de legătură”, alături de Ministrul Transporturilor, Răzvan Cuc, directorul general CNAIR, Narcis Neaga, şi alţi membri ai Guvernului. 
 
Valoarea totală a contractului este de 202.235.177,59 lei.
 
Suma este defalcată, după cum urmează:
– Organismul Intermediar pentru Transport acorda o finanțare nerambursabila de 132.589.403,37 lei (Valoarea eligibilă nerambursabilă din  FEDR)
– Valoarea totală eligibilă – 155.987.533,37 lei
– Valoarea cofinanțării eligibile a Beneficiarului – 23.398.130,00 lei
– Valoarea ne-eligibilă inclusiv TVA – 46.247.644,22 lei

 

 

Dăncilă, la semnarea contractului de finanţare pentru un lot al autostrăzii Braşov-Comarnic: „Sper să fie respectate termenele”

BVB | Știri BVB

OMV PETROM S.A. (SNP) (03/10/2022)

Raport tranzactii cu parti afiliate 29 august - 2 octombrie 2022

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26.09.2022-30.09.2022

FONDUL DESCHIS DE INVESTITII ETF BET PATRIA-TRADEVILLE (TVBETETF) (03/10/2022)

Notificare cu privire la numarul de titluri de participare aflate in circulatie

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (03/10/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 26 - 30 septembrie 2022