Update articol:

Lucian Bode: Sunt încrezător că echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru 2024

Preşedintele filialei Sălaj a PNL, Lucian Bode, a declarat vineri, la Zalău, că în opinia sa echipa Florin Cîţu este echipa liberală pentru anul 2024.

Făcând referire la poziţionarea sa privind candidaturile lui Ludovic Orban şi Florin Cîţu la şefia PNL, Lucian Bode a precizat, într-o conferinţă de presă, că este un om de echipă şi că atâta vreme cât este ministru al Afacerilor Interne în Guvernul condus de Florin Cîţu nu e potrivit să fie împotriva premierului.

Liderul PNL Sălaj a adăugat faptul că atunci când a fost ministrul Transporturilor în Guvernul Orban, a avut o colaborare excelentă cu primul ministru Ludovic Orban, dar că acum este parte a echipei guvernamentale Florin Cîţu.

“Sunt ministrul Afacerilor Interne şi nu cred că ar fi absolut deloc potrivit ca eu, în calitate de ministru în Guvernul Cîţu, să fac politici publice în timpul zilei, alături de premier şi în weekend sau când sunt în reuniunile politice să îmi exprim nemulţumirea faţă de premier şi să îl contrazic în tot ceea ce face, politic. Nu cred că ar fi deloc potrivit. Pornind de la toate aceste exemple de echipă judeţeană, regională şi guvernamentală, eu sunt încrezător că echipa Florin Cîţu este echipa PNL pentru anul 2024. Privind spre viitor şi propunându-ne o abordare vizionară asupra parcursului PNL, eu cred că trebuie să ne prezentăm cât mai curând în faţa românilor cu o ofertă credibilă, cu o ofertă câştigătoare, care să ne ducă, aşa cum a spus şi premierul, la nivelul următor”, a subliniat Lucian Bode, potrivit Agerpres.

Acesta a precizat că poziţia oficială a PNL Sălaj privind susţinerea unuia sau altuia din candidaţii la şefia partidului se face prin vor secret, într-o şedinţă a Biroului Politic Judeţean.

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (27/01/2023)

Infiintare Comitet de Guvernanta Climatica si Politici Publice

PROMATERIS S.A. (PPL) (27/01/2023)

Perioada inchisa tranzactionare