Update articol:

Ludovic Orban acuză: Primăria Capitalei difuzează reclame în ziua alegerilor, în ciuda deciziei Biroului Electoral Municipal

Sursa foto: facebook.com/guv.ro Sursa foto: facebook.com/guv.ro

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, susţine că, în Bucureşti, în ziua alegerilor locale, Primăria difuzează reclame “pe banii cetăţenilor” şi solicită mass-media să nu mai difuzeze clipurile PMB, întrucât acestea au “caracter electoral”, potrivit Agerpres.

“Am văzut cu tristeţe şi chiar revoltă cum, în ziua alegerilor, din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni, Primăria Capitalei difuzează reclame, în ciuda deciziei Biroului Electoral Municipal. Nu putem să luăm noi o decizie, asta e o decizie pe care trebuie să o ia Consiliul Naţional al Audiovizualului. (…) Bugetul Primăriei Capitalei este alimentat din taxele şi impozitele plătite de cetăţeni. Pe banii cetăţenilor se face campanie pentru primarul PSD în funcţie, nu este normal nu este firesc. Fac apel către media să nu difuzeze aceste clipuri, pentru că sunt, în mod evident, cu caracter electoral şi pot să constituie o formă de influenţare a votului alegătorilor care nu este legală şi nu este corectă “, a declarat Ludovic Orban, duminică, la sediul MAI.

BVBStiri BVB

SIF MOLDOVA S.A. (SIF2) (22/01/2021)

Notificare prag detineri/vot >5%

DEUTSCHE BANK TURBO LONG 0.10/7/7.5 (EBDBKTL29) (22/01/2021)

Notificare Erste Group Bank AG - Certificatul EBDBKTL29 este sold-out

UAMT S.A. (UAM) (22/01/2021)

Hotarari AGA E 22.01.2021