Update articol:

Luxuria Residence livreaza a doua faza de dezvoltare cu 268 de apartamente

Impact Developer & Contractor livreaza a doua faza de dezvoltare a ansamblului Luxuria Residence din zona Expozitiei. Aceasta cuprinde 4 cladiri construite la standarde de inalta calitate, cu un total de 268 de unitati premium, un parc interior de 2,500 mp, un lounge si un centru de fitness destinate rezidentilor.

Proiectul Luxuria Residence a ajuns astfel la un total de 500 de apartamente finalizate, corespunzatoare primelor doua etape de dezvoltare, alte 130 de unitati fiind in constructie, in faza a treia, care va fi livrata in prima jumatate a anului 2021. Faza a doua acomodeaza un parc interior de 2.500 de mp, cu gradini japoneze, mobilier urban si o fantana arteziana, parte a unui proiect de peisagistica ce presupune o investitie de 500.000 de euro. Totodata, noua etapa de dezvoltare completeaza pachetul de facilitati de lux prin livrarea unui lounge generos, de 200 mp, destinat rezidentilor pentru activitati diverse si a unui centru de fitness dotat cu aparatura de ultima generatie. Facilitatile ansamblului sunt complet functionale si gratuite pentru comunitatea Luxuria.

Intregul proiect detine certificare BREEAM Excellent, care imbunatateste considerabil nivelul de bunastare al rezidentilor, contribuind in acelasi timp la protejarea resurselor naturale. Proiectul a fost gandit de la inceput pentru aceasta certificare, astfel incat inca din etapele de concept si proiectare s-au adoptat strategii de sustenabilitate pentru un consum scazut de energie, de la designul inteligent, folosirea materialelor de constructie cu o amprenta redusa de carbon si compartimentari optime ale spatiilor. Pentru a contribui la bunastarea locuitorilor, la baza amplasamentului stau studii de insorire, iar apartamentele au terase generoase si suprafete vitrate ample, eficientizand patrunderea luminii naturale in interior, in cea mai mare parte a zilei. Calitatea aerului din interior este asigurata prin sisteme de ventilatie performante, in timp ce confortul termic poate fi reglat de fiecare locatar in parte, in functie de preferinte.

Unitatile din faza a doua de dezvoltare a proiectului au o tipologie vasta: de la studiouri, la apartamente cu 2, 3 sau 4 camere, precum si duplex-uri si penthouse-uri adaptate unui stil de viata select. Apartamentele au suprafete de la 75 pana la 349 mp, inaltimi generoase de 2,8 – 3 m si beneficiaza de un design modern, cu finisaje de lux.

In conditiile unui an marcat de pandemie si de obstacolele generate de aceasta situatie, ne bucuram sa finalizam la termen faza a doua din Luxuria Residence, oferindu-le cumparatorilor de apartamente din aceasta etapa posibilitatea de a petrece sarbatorile de iarna in casa noua. In acest moment, ne aflam in procesul de predare a apartamentelor catre proprietari si continuam in ritm sustinut lucrarile la faza a treia. Astfel, la final de 2020, Luxuria este deja cartierul unei comunitati elitiste, care beneficiaza de privilegiul unei calitati ridicate a vietii, intr-o zona foarte bine cotata din nordul orasului.”, a declarat Sorin Apostol, CEO al Impact Developer & Contractor.

Recent, Luxuria Residence a obtinut premiul  ‘Best Upscale Residential Project’ acordat de publicatia de real estate „THE TIMES – Investing in Property”, criteriile de selectie fiind calitatea constructiei, eficienta energetica, inovatia si conceptul de locuire cu facilitati integrate.

Ansamblul Luxuria Residence are 9.650 mp de spatii verzi, acces securizat, locuri de joaca, un centru de fitness dotat cu aparatura de ultima generatie, servicii de concierge si mentenanta, lounge de business, precum si spatiu pietonal generos, locurile de parcare pentru rezidenti fiind exclusiv subterane. Luxuria va include, la finalizarea lucrarilor, 9 blocuri cu un total 630 de apartamente premium, de la studio-uri la penthouse-uri. Locatia proiectului, intre Bulevardul Expozitiei si strada Aviator Popisteanu, asigura conectivitatea cu centrele de interes ale orasului, precum parcuri (5 minute de condus pana la Parcul Herastrau), spitale, unitati educationale, restaurante si cluburi de wellness si centre comerciale.

 

Cu o experienta de 29 de ani pe piata, Impact Developer & Contractor SA este singurul dezvoltator imobiliar listat la Bursa de Valori Bucuresti. Misiunea Impact Developer & Contractor este de a dezvolta proiecte sustenabile, la standarde moderne, atat in Bucuresti, cat si in marile orase ale tarii. Printre proiectele de referinta ale dezvoltatorului se numara Greenfield Baneasa si Luxuria Residence, ansamblu rezidential de lux cu Certificare BREEAM Excellent. Ca parte a strategiei de extindere la nivel national, anul acesta, Impact a demarat constructia unui proiect rezidential premium in Constanta, Boreal Plus, proiect mixt format din 18 vile si 673 de apartamente, construit pe o suprafata de 43.000 mp, ce va fi finalizat in 2024. De asemenea, Impact continua extinderea la nivel regional si demareaza Greenfield Copou, in Iasi. Lucrarile vor incepe in anul 2021, cu termen de finalizare in 2024, fiind construit in trei faze. Proiectul cuprinde in total 1.100 de apartamente, construite pe o suprafata de 48.685 mp.

BVB | Știri BVB

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (20/05/2022)

Notificare prag detineri/vot > 5%

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (20/05/2022)

Comunicat referitor tarife transport

Digi Communications N.V. (DIGI) (20/05/2022)

Optiuni pe actiuni acordate catre administratori si angajati

ROMCARBON SA (ROCE) (20/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (20/05/2022)

Hotarare CA privind aprobarea comitetelor consultative