Update articol:

Mădălina Balaiban, Hello Holidays: Rezervările pentru aceasta perioadă sunt la nivelul din anii trecuți; Majoritatea turiștilor care au avut vacanțe rezervate în mai au amânat pentru a doua parte a anului

Rezervările de vacanțe pentru aceasta perioadă sunt la nivelul din anii trecuți, spune MĂDĂLINA BALAIBAN, proprietar Hello Holidays si Hello Holidays Transport. Potrivit acesteia, majoritatea turiștilor care au avut vacanțe rezervate în mai au amânat pentru a doua parte a anului și nu au renunțat la sejururi.

“Datorita reprogramărilor, foarte multe plecări pentru a doua parte a anului au fost suplimentate, tocmai pentru a acoperi cererea foarte mare”, a spus MĂDĂLINA BALAIBAN, în cadrul unui info trip în Grecia.

Ea a precizat și ce zone ar recomanda turiștilor români: “Dacă ar fi să recomand o zonă din Grecia, recomand Pelion din zona Volos, pentru că ai și munte, și mare, la jumătate de oră distanță. Acum ești pe plajă, la 40 de grade, în 20 de minute, ești în vârful muntelui, la 20 de grade.

Românii vizitează toate regiunile din Grecia, nu doar pe cele pe care le promovează agențiile. Noi am fost deschizători de drumuri la foarte multe destinații: Lefkada, Parga. Acum un an de zile, când noi promovam Parga, nu exista nici o alta agenție acolo, turiștii ne atenționau că am greșit și că trebuia să scriem Praga. Suntem primii care am ajuns în Sarti și am promovat destinația și singurul organizator care ducem turiștii acolo. Mai merg individual, dar nu ajunge nici un autocar sau charter acolo.”

Pe fondul pandemiei de coronavirus, vacanțele arată puțin diferit. Doamna BALAIBAN spune: “Noi vindem și studiouri în Grecia, dar anul acesta cererea e mai mare pentru acest tip de cazare, care le dă posibilitatea celor care nu vor să intre în contact cu mulți oameni, să se simtă și mai în siguranță”.

Madalina Balaiban spune că în perioada stării de urgență au fost necesare schimbări organizatorice în cadrul firmei. Numărul consultanților din call center a fost mărit pentru a micșora timpii de așteptare în cazul turistilor care doreau reprogramare sau solicitau informații cu privire la vacantele lor.

“Ne-am dorit să fim prompți și să venim în întâmpinarea nevoilor turistilor. În plus, pe cei din iulie și august, odată ce am pornit charterele spre Grecia, în luna iunie, îi informăm permanent despre măsurile luate de statul elen pentru zonele turistice și pentru a-i asigura că vacanțele lor nu au suferit modificări”, a precizat doamna BALAIBAN.

Hello Holidays lucrează foarte mult prin revânzători, prin agenții partenere. “Este mult mai eficient, având în vedere și dificultățile pe care le-am întâmpinat cu toții cu forța de muncă, nu cred că a fost doar turismul în situația asta“, spune doamna BALAIBAN.

Doamna BALAIBAN spune ca următoarele sale proiecte sunt un hotel în zona de munte, dar nu Brașov sau zona Valea Prahovei, și un spa lângă București.

Ea și-a deschis prima agenție de turism, Vilextour Travel în București, la 19 ani, în 2007, iar din 2011 a deschis Hello Holidays. Parinții ei aveau firmă de transport și agenție de turism în Râmnicu Vâlcea din 1992.

“Am început cu un credit de 10.000 de euro de la Bancpost, pe care l-a girat mama. Părinții mei mi-au cumpărat apartamentul din Piața Romană, unde suntem și acum. Avem în plan să luăm un spațiu comercial, dar cred că tot în zonă, că turiștii s-au obișnuit să vină la noi în Piața Romană”, a relatat Mădălina Balaiban.

BVBStiri BVB

IMPACT DEVELOPER & CONTRACTOR S.A. (IMP) (10/07/2020)

Initierea programului de rascumparare de actiuni

FONDUL INCHIS DE INVESTITII BET FI INDEX INVEST (BTF) (10/07/2020)

Materiale info investitori - Document cu informatii esentiale

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (10/07/2020)

Renuntarea domnului Iulian Robert Tudorache la mandatul de Administrator

SOCEP S.A. (SOCP) (10/07/2020)

Decizie ASF nr.817/08.07.2020 de aprobare a documentului de fuziune