Update articol:
CU VÂNZĂRI ANUALE DE PESTE 7 MILIARDE DOLARI, LA NIVEL MONDIAL

Magazinul Victoria’s Secret se deschide sâmbătă, la Băneasa Shopping City

statista.com statista.com

Primul magazin Victoria’s Secret din România va fi deschis, sâmbătă, în Băneasa Shopping City. În cadrul magazinului, căruia i s-a dedicat un spațiu de peste 500 mp la parterul mall-ului, va fi comercializată întreaga gamă de produse a brandului.

„Deschiderea magazinului Victoria’s Secret este un pas strategic important, pentru că unul dintre obiectivele de anul acesta este creşterea numărului brandurilor premium şi exclusive din Băneasa Shopping City. Bineînţeles, până la finalul anului 2019, ni se vor alătura şi alte branduri internaţionale în premieră în România”, a declarat, în primăvară, Răzvan Marcu, Chief Commercial Officer Băneasa Shopping City.

Victoria’s Secret a intrat pe piața românească anul trecut, când a fost deschis un magazin în Aeroportul Otopeni, în zona de duty free, care nu este accesibil decât celor care călătoresc cu avionul.

Brandul Victoria’s Secret,  fondat acum peste 40 de ani în San Francisco, California, de soții Roy si Gaye Raymond, este prezent în toată lumea, având peste 1.000 de magazine şi vânzări de peste 7,4 miliarde de dolari anul trecut. https://www.statista.com/statistics/255806/net-sales-of-victorias-secret-worldwide/