Update articol:

Majoritatea analiștilor CFA România se așteaptă la o creștere sau la o stagnare a indicelui BET, în următoarele 12 luni

Majoritatea analiștilor CFA România se așteaptă la o creștere sau la o stagnare a indicelui BET al Bursei de Valori București, în următoarele 12 luni, potrivit Indicatorului de Incredere Macroeconomica realizat de Asociatia CFA Romania, octombrie 2019.

40% dintre participanti anticipeaza o creștere a indicelui, în timp ce 36,7% se așteaptă la o stagnare, și numai 23,3% estimează o scădere a BET, în următoarele 12 luni.

Indicatorul de Incredere Macroeconomica, a fost lansat de catre Asociatia CFA Romania in luna mai 2011 si reprezinta un indicator prin intermediul caruia organizatia doreste sa cuantifice anticipatiile analistilor financiari cu privire la activitatea economica in Romania pentru un orizont de timp de un an. De asemenea, sondajul in baza caruia este calculat Indicatorul include si intrebari referitoare la evaluarea conditiilor curente macroecnomice.

Prin modul de realizare, acest sondaj cuprinde atat elemente specifice unui indicator de sentiment (incredere) care arata perceptia grupului de analisti membri ai Asociatiei CFA Romania privind evolutia pietelor financiare, a mediului de afaceri, a randamentelor si riscurilor, cat si un indicator fundamental de prognoza privind evolutiile cursului de schimb, a ratelor dobanzilor si inflatiei.

Analiștii CFA România anticipează un curs de 4,8597 lei/euro, în 12 luni

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/05/2022)

Nuclearelectrica, NuScale & E-Infra semneaza un Memorandum de Intelegere

MUNICIPIUL BISTRITA (BIS29) (24/05/2022)

Plata rata cupon 50, rambursare rata principal 50 & calcul rata dobanda pentru cuponul 51

BURSA DE VALORI BUCURESTI SA (BVB) (24/05/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014