Update articol:

Marea Britanie spune: Invazia rusă a Ucrainei a început

londra Sursa foto: pixabay.com/ro/photos/londra-uk-parlament-big-ben-1053695/

Invazia Ucrainei de către Rusia a început deja, așa că Marea Britanie va impune sancțiuni Rusiei, a declarat marți un înalt ministru britanic, în timp ce premierul Boris Johnson a prezidat o ședință de răspuns de urgență a guvernului la criza din Ucraina, potrivit Reuters.

Președintele rus Vladimir Putin a ordonat desfășurarea de trupe în două regiuni separatiste din estul Ucrainei, după ce le-a recunoscut luni ca independente, accelerând o criză de care Occidentul se teme că ar putea declanșa un război major.

„Puteți trage concluzia că invazia Ucrainei a început”, a declarat ministrul britanic al Sănătății, Sajid Javid, pentru Sky News, adăugând: „Rușii, președintele Putin, au decis să atace suveranitatea Ucrainei și integritatea teritorială a acesteia”.

„Vom introduce sancțiuni așa cum am spus că vom face întotdeauna”, a spus el.

Marea Britanie a amenințat că va opri accesul companiilor rusești la dolari americani și lire sterline, blocându-le să strângă capital la Londra.

Javid a spus că sancțiunile vor fi anunțate într-o declarație către parlament a lui Johnson. „Sunt sigur că vom face acele sancțiuni cât mai țintite posibil către persoanele care sunt responsabile pentru această încălcare flagrantă a dreptului internațional”, a spus Javid.

BVB | Știri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (18/08/2022)

Hotarare AGA E din data de 18 august 2022

VES SA (VESY) (18/08/2022)

Inregistrarea noii structuri a Directoratului in Registrul Comertului

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (18/08/2022)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (18/08/2022)

Hotarari AGA E 18.08.2022