Update articol:

Marian Oprişan: ‘Marcel Ciolacu nu e stăpân! Eu nici n-am vrut să mai candidez, dar colegii mei m-au propus cu unanimitate’

Marian Oprişan susţine că el nu a vrut să mai candideze la aceste alegeri parlamentare, dar a fost propus de colegii săi de la partid din teren. 
„Ciolacu nu e stăpân. Eu respect decizia colegilor mei doar că secretarul general, dl. Stănescu, are obligaţia să transmită decizia la Consiliul de partid din Vrancea, să facă propuneri şi să facă propuneri la Senat şi Camera Deputaţilor. Cosiliul Judeţean al PSD urmează să ia în discuţie decizia de validare. Noi vorbim de lege aici, de ordine, de disciplină. Consiliul poate să facă alte propuneri sau să le menţină pe acestea.

Informaţiile sunt false că eu m-am pus singur pe listă. Eu nici n-am vrut să mai candidez, dar colegii mei primari cu unanimitate m-au propus ca eu şi alţi colegi să candidaăm la Senat şi Camera Deputaților. Eu nu-mi las organizaţia la greu, pentru că am muncit 30 de ani împreună.

Eu, Marian Oprişan, n-am probleme de cinste şi integritate. Este adevărat că n-am avut cele mai bune relaţii cu Ciolacu”, a spus Marian Oprișan la Digi24, potrivit stiripesurse.ro.

BVB | Știri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (07/12/2021)

Achizitie companie de proiect parc fotovoltaic

SOCIETATEA DE CONSTRUCTII NAPOCA SA (NAPO) (07/12/2021)

Cerere de deschidere a procedurii insolventei

ELECTROAPARATAJ S.A. (ELJ) (07/12/2021)

Raport conf. art. 108 Legea 24/2017 (R)

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (07/12/2021)

Finalizare Plan de plata pe baza de actiuni

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (07/12/2021)

Tarife reglementate aplicabile de la 01 ianuarie 2022