Update articol:

Marian Oprișan pierde Vrancea după 20 de ani; Cristian Tudor Popescu – “un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea”

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Marian Oprișan, a pierdut, după votul de duminică, această funcție pe care o deținea de a aproximativ 20 de ani.

După numărarea a circa 89% din voturi, Candidatul PNL Vrancea, Cătălin Toma, se afla în fața lui Oprișan, la o distanță de circa 2800 de voturi, potrivit numărătorii paralele a PNL Vrancea.

Secretarul general adjunct al PNL Vrancea, Adrian Creţu a precizat că, după numărarea a circa 89% din voturi, Cătălin Toma are 43,6% din voturile valabil exprimate iar Marian Oprișam are 41,3% din voturi, potrivit Antena 3.

„Dacă pică Oprișan, este un semnal mai puternic decât înfrângerea Gabrielei Firea. Gândiți-vă puțin ce înseamnă: Gabriela Firea este venită în PSD de șase ani. Oprișan e fibră! Oprișan înseamnă PSD. Oprișan însemna unul dintre nemuritorii din PSD”, a comentat ziaristul Cristian Tudor Popescu, la Digi24.

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (20/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTN si EFSA

TERAPLAST SA (TRP) (20/10/2020)

Detalii teleconferinta T3/2020

Sphera Franchise Group (SFG) (20/10/2020)

Incheierea actelor juridice cu partile afiliate