Update articol:

Marian Șerban, Director General Adjunct Operațiuni la Nuclearelectrica, din 1 septembrie

Societatea Nationala Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) a anunțat ca, incepand cu data de 01.09.2022, functia de Director General Adjunct Operatiuni va fi ocupata de domnul Marian Serban, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Postul va fi ocupat in baza unui Contract Individual de Munca potrivit structurii organizatorice a SNN aprobata prin Decizie a Consiliului de Administratie, fiind in coordonarea directa a Directorului General al SNN.

Postul de Director General Adjunct Operatiuni presupune coordonarea activitatilor de operare, productie, evaluare independenta a securitatii nucleare, combustibil, securitate, sisteme de management si analiza procese.

Domnul Marian Serban este absolvent al Facultatii de Fizica, Universitatea Bucuresti si este doctor  in Inginerie Industriala si Management.

Potrivit companiei, Marian Șerban are o experienta de 38 de ani in industria nucleara, din care 34 de ani la CNE Cernavoda si 4 ani ca Director Strategie Operare Industrie Nucleara la World Association of Nuclear Operators -WANO, centrul din Londra. In cei 34 de ani de experienta la CNE Cernavoda, domnul Marian Serban a fost inginer si coordonator de securitate nucleara, Director Adjunct si Director General pentru punerea in functiune a Unitatii 1 CNE Cernavoda, Director de centrala Unitatea 1, Director CNE Cernavoda, Director General Adjunct SN Nuclearelectrica SA. Domnul Marian Serban are expertiza in operare, securitate nucleara si management al instalatiilor nucleare si o vasta experienta operationala in industria nucleara dobandita prin implicarea directa in numeroase organizatii internationale: Agentia Internationala pentru Energie Atomica, Candu Owner’s Group, World Association of Nuclear Operators, Institute of Nuclear Power Operations.

SNN ii multumeste domnului Romeo Urjan, care a ocupat aceasta functie pana la data de 01.09.2022, pentru profesionalism, implicare si rezultate in asigurarea functiilor de securitate nucleara ale SN Nuclearelectrica SA. Domnul Romeo Urjan va ocupa in cadrul SNN functia de Director Directia Tehnica si Securitate Nucleara.

BVB | Știri BVB

E-mini Dow Jones TURBO LONG 0.001/28,000/29,000 (EBDOWTL22) (26/09/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 27 si 28 Septembrie 2022

TURBO LONG ON GOLD FUTURES (RCGLDTL2) (26/09/2022)

Suspendare tranzactionare - 11:31 - Notificare Raiffeisen Centrobank AG atingere bariera

MedLife S.A. (M) (26/09/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 19 - 23 septembrie 2022

BRK Dow Turbo Long 29850 (BKDOWTLB4) (26/09/2022)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 26 si 27 Septembrie 2022