Update articol:

MediaSind anunţă lansarea platformei ”Alternativa TVR” pe Facebook

Filiala MediaSind din cadrul Televiziunii Române a lansat, luni, pe Facebook, platforma de comunicare “Alternativa TVR”, destinată comunicării între membrii şi simpatizanţii filialei, informează organizaţia sindicală într-un comunicat.

“Platforma creată nu este doar un spaţiu de interacţiune al membrilor organizaţiei noastre. Ea este deschisă tuturor angajaţilor, indiferent de apartenenţa sindicală şi indiferent de locul ocupat în ierarhia instituţiei, tuturor colaboratorilor şi susţinătorilor TVR, care au exerciţiul dialogului. Cei care doresc să pună umărul la modernizarea şi depolitizarea Televiziunii Naţionale sunt aşteptaţi alături de noi”, se menţionează în comunicatul MediaSind TVR.

Organizaţia sindicală susţine că această platformă are şi rolul de contracarare a dezinformării.

“De ce am deschis acest canal de comunicare, pe care l-am numit “Alternativa TVR“? Pentru că dorim ca membrii noştri, salariaţii din Televiziune şi, mai ales, publicul să fie informaţi corect. Cu ajutorul acestei platforme putem contracara Campania de dezinformare dusă de actuala conducere a SRTV. MediaSind fiind o organizaţie care activează pe principii de transparenţă, îşi deschide acum porţile pentru toţi cei care doresc să contribuie la modernizarea instituţiei din Dorobanţi”, se precizează în comunicatul MediaSind TVR.

BVBStiri BVB

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (18/06/2021)

Reziliere Contract CTE Iernut

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (18/06/2021)

Convocare AGEA pentru data de 11 august 2021

SIF TRANSILVANIA S.A. (SIF3) (18/06/2021)

Actualizarea politicii de remunerare a actionarilor

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (18/06/2021)

Alocare actiuni SOP2019 - persoane cu responsabilitati de conducere

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (18/06/2021)

Autorizare membru al Consiliului de Administratie