Update articol:

MedLife își majorează cu 10% pachetul de acțiuni din Centrul Medical Panduri, devenind astfel acționar unic

MedLife anunță majorarea participației cu 10% din acțiunile Centrului Medical Panduri și în felul acesta marchează achiziționarea integrală a pachetului de acțiuni, potrivit unui raport transmis Bursei de Valori București.

Pachetul majoritar de 90% a fost preluat de către MedLife în urmă cu 5 ani, iar acum se întregește achiziția până la 100%.

Centrul Medical Panduri, cu o activitate de peste 14 ani pe piața de servicii medicale, are în componență două clinici și un laborator central dotate cu echipament medical de ultimă generație, oferind pacienților o gamă diversificată de investigații clinice și paraclinice, realizate de către o echipă de specialiști.

MedLife este brandul cu cea mai mare expertiză pe zona de achiziții în domeniul medical din România, grupul având un un portofoliu de 31 de companii achiziționate, business-uri de servicii medicale și pharma, reușind să le integreze pe fiecare în cultura organizațională a grupului. Cea mai recentă achiziție a fost anunțată în luna martie a.c., Medica Sibiu.

Sistemul Medical MedLife operează cea mai extinsă reţea de clinici, una din marile reţele de laboratoare medicale, spitale generale şi specializate şi are cea mai mare baza de clienţi corporate pentru Pachete de Prevenţie în Sănătate din ţară.

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (19/10/2021)

Raport curent cf. art. 234, litera i) din Reg. 5/2018

ROMCAB SA (MCAB) (19/10/2021)

Confirmare Plan de Reorganizare actionar majoritar

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (19/10/2021)

Hotarari AGA O & E din 19 octombrie 2021