Update articol:

Medvedev: Moldova poate adera la UE prin crearea „noii Românii Mari”; Dansul parlamentarilor, ținându-se de mână, a părut destul de amuzant, dar consecințele pot fi mult mai puțin amuzante

Dmitri Medvedev Sursa foto: Twitter

Aderarea Moldovei la UE este posibilă, nu direct, ci prin crearea „noii Românii Mari”, a spus vicepreședintele Consiliului de Securitate al Rusiei, Dmitri Medvedev, potrivit TASS.

„Moldova a intrat la coada lungă de aderare la UE, întinsă de-a lungul deceniilor. Bon voyage! Dar ce vor ei este să fie mai devreme! De aceea, există o altă modalitate de a obține aderarea la UE: crearea unei noi Românii Mari (România Mare) ”, a spus politicianul pe canalul său Telegram, răspunzând la o întrebare a TASS cu privire la cât de curând ar putea adera Republica Moldova la Uniunea Europeană.

El a menționat că „politicienii români dansează politic în cercurile Moldovei” de multă vreme. Astăzi, acest lucru se întâmplă la propriu, a subliniat el.

“Prima ședință comună a parlamentelor moldovenești și româneşti a fost finalizată de parlamentarii care dansau ținându-se de mână. A părut destul de amuzant”, a spus Medvedev. „Cu toate acestea, consecințele pot fi mult mai puțin amuzante.”

Declarațiile lui Medvedev vin după ce Dmitri Peskov, purtătorul de cuvânt al Kremlinului a criticat, de asemenea, dorinţa Republicii Moldova „de a deveni mai europeană decât europenii înşişi”.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022