Update articol:

Michele Nusco: Autorităţile au în plan crearea unui nou bulevard care va lega Pipera cu Dimitrie Pompeiu, în perimetrul fostei Platforme Industriale Pipera

Autorităţile au în plan să construiască un nou bulevard între bulevardele Pipera şi Dimitrie Pompeiu, în perimetrul fostei Platforme Industriale Pipera, care va deservi inclusiv proiectul rezidenţial Nusco City, a declarat, joi, directorul general al Grupului Nusco, Michele Nusco.

“Proiectul e aprobat, e în Planul Urbanistic Zonal. Am semnat cu Primăria că noi cedăm terenul, în schimb Primăria să realizeze strada. Nu numai noi, ci toţi dezvoltatorii din zonă (au cedat teren pentru noul bulevard, n.r.). Am făcut un grup cu toţi proprietarii din zonă, am lucrat foarte mult cu actualul primar al Capitalei şi cu primarul Sectorului 2. Vedem după alegeri ce se va întâmpla”, a afirmat Michele Nusco, în cadrul lansării proiectului imobiliar.

Michele Nusco: Partea industrială din Platforma Pipera va fi eliberată definitiv în doi ani

Directorul general al Grupului Nusco a dezvăluit şi că în prezent compania lucrează la finalizarea unui Plan Urbanistic Zonal pentru un complex de mari dimensiuni de vile în Tunari.

“Mai avem multe terenuri în zona Tunari şi chiar lucrăm la un PUZ foarte mare pentru un complex de vile, pe care probabil o să-l lansăm spre finalul anului sau începutul anului viitor”, a precizat Michele Nusco.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative