Update articol:

Mihaela Popa – noul director general al CEC BANK

Radu Grațian Ghețea – Președinte al Consiliului de Administrație al Băncii

Acționarul CEC BANK , Statul Român, reprezentat de Ministerul Finanțelor Publice, a hotărât modificarea statutului Băncii în sensul adoptării sistemului splitat de conducere (separarea funcției de Președinte al Consiliului de Administrație de cea de Director General – Președinte al Comitetului de Direcție).

Totodată, Adunarea Generală a Acționarilor CEC BANK SA a stabilit numirea doamnei Mihaela Popa în funcția de Director general – Președinte al Comitetului de Direcție, interimar și numirea domnului Radu Grațian Ghețea în funcția de Președinte al Consiliului de Administrație al Băncii.

Mihaela Popa s-a alăturat echipei de conducere, în calitate de vicepreședinte coordonator al diviziei Corporate din septembrie 2007, anterior ocupând poziția de director vânzări – Sucursala Municipiului București, din cadrul CEC Bank. Absolventă a Academiei de Studii Economice, Facultatea Finanțe-Bănci, doamna Mihaela Popa are o experiență de peste 30 de ani în activitatea bancară. Și-a început cariera în 1978 la Banca Română de Comerț Exterior (B.R.C.E.), unde a avansat până la funcția de director de sucursala.

Din 1999 până în 2003, a fost director general la Banca Italo Romena, iar din 2003 până în 2006, a fost director de sucursala, respectiv director regional al Raiffeisen Bank România. A urmat mai multe cursuri la nivel european, în special în domeniul vânzărilor, iar printre premiile primite se numără distincția “Leading Corporate Executive Award”, pentru priceperea și pasiunea cu care îi conduce pe angajații CEC Bank.

“Dincolo de atribuții și responsabilități, numirea în această funcție reprezintă, pentru mine, un moment cu o dublă încărcătură emoțională. Pe de o parte, o privesc că pe o preluare de ștafeta în cursa pe care am început-o cu 11 ani în urmă, alături de Președintele Ghețea și de colegii din Comitetul de Direcție. Nu a fost ușor, însă, împreună, am reușit să câștigăm o prima etapă din această cursa, iar CEC Bank se regăsește în prezent în grupul băncilor de elită din România, fiind o banca comercială universală, modernă și competitivă. Pe de altă parte, sunt convinsă că greul abia acum începe, întrucât Banca trebuie să continue cursa, să continue evoluția ascendentă din ultimul deceniu și să înregistreze, în perioada imediat următoare, un impact vizibil în ceea ce privește creșterea eficienței”, a declarat doamna Mihaela Popa, Director general – Președinte al Comitetului de Direcție al CEC Bank.

În prezent, Comitetul de Direcție al CEC Bank este format din doamna Mihaela Lucica Popa – Director general – Președinte, interimar, domnul Andrei Liviu Stamatian – Director – Prim-Vicepreședinte, domnul Gheorghe Carabasan – Director – Vicepreședinte și doamna Mirela Iovu – Director – Vicepreședinte. Consiliul de administrație al Băncii este format din domnul Radu Grațian Ghețea – Președinte, domnul Andrei Liviu Stamatian – Membru, doamna Mihaela Lucica Popa – Membru, domnul Gheorghe Carabasan – Membru, domnul Ciprian Badea – Membru, doamna Mirela Sitoiu – Membru, domnul Valentin Mavrodin – Membru, domnul Mihai Gogancea Vatasoiu – Membru, doamna Mirela Călugăreanu – Membru și doamna Elena-Oana Iacob – Membru.

BVBStiri BVB

BRK Dow Turbo Short 34550 (BKDOWTSC2) (07/05/2021)

Tranzactionare valoare rascumparare in piata RVSP pe 10 si 11 Mai 2021

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (07/05/2021)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 27.04.2021 - 06.05.2021

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (07/05/2021)

Hotarari AGOA si AGEA 07.05.2021

RAIFFEISEN BANK - OBLIGATIUNI 2029 (RBRO29) (07/05/2021)

Rezultate financiare trimestrul 1 2021

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (07/05/2021)

Prelungire suspendare Notificare de reziliere Contract CTE Iernut