Update articol:

Ministerul Economiei: Trei orașe din România, propuse pentru a deveni stațiuni turistice

http://www.orasul-horezu.ro/

Ministerul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) a publicat pe site-ul instituțional, la secțiunea Transparență Decizională, proiectul de Hotărâre a Guvernului pentru aprobarea atestării unor localități ca staţiuni turistice de interes național, respectiv local, și pentru modificarea anexei nr.5 la Hotărârea Guvernului nr. 852/2008 pentru aprobarea normelor şi criteriilor de atestare a staţiunilor turistice.

Prin intermediul proiectului de act normativ, se propune promovarea orașului Horezu (județul Vâlcea), de la stațiune turistică de interes local, așa cum este atestat în prezent, la stațiune turistică de interes național.

Inițiativa vizează și alte două orașe, respectiv Brezoi (județul Vâlcea) și Uricani (județul Hunedoara), care ar putea beneficia de statutul de stațiuni turistice de interes local.

Propunerile au fost validate ca urmare a unor vizite în teren, efectuate de specialiștii din cadrul MEAT, la solicitarea autorităţilor administraţiei publice locale, fiind îndeplinite criteriile minime obligatorii pentru atestarea celor trei orașe ca stațiuni turistice, după caz, de interes național și interes local.

În acest moment, România are 52 de stațiuni turistice de interes național și alte 95 de interes local.

Proiectul poate fi consultat aici: https://bit.ly/3wqsoic.

BVBStiri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (24/09/2021)

Hotarari CA 24.09.2021

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (24/09/2021)

Infiintarea Filialei Fabrica de Prelucrare a Concentratelor de Uraniu-Feldioara

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (24/09/2021)

Raport consolidat - S1 2021

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (24/09/2021)

Informatii referitoare la desfasurarea AGA din 29 septembrie 2021

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (24/09/2021)

Numire Administratori provizorii