Update articol:

Ministerul Energiei a publicat lista firmelor care au aplicat pentru programul Electric Up (vezi lista)

Perioada de înscriere în programul Electric Up s-a încheiat la data de 3 februarie 2021, iar Ministerul Energiei a publicat pe site-ul propriu lista cu operatorii care au aplicat, potrivit unui anunţ postat pe pagina de Facebook a instituţiei.

Urmează etapa de analiză şi evaluare, în conformitate cu prevederile ghidului.

În această etapă vor fi solicitate, după caz, clarificări şi completări aplicanţilor privind documentele depuse în etapa de înscriere, precum şi informaţii tehnice privind implementarea proiectului pentru care se solicită finanţare, conform modelului de fişă de prezentare ce va fi publicat pe site-ul ministerului, cât şi pe platforma informatică.

Virgil Popescu, ministrul Energiei, a declarat: “Perioada de înscriere în prima sesiune a programului Electric Up, prin care firmele pot accesa granturi pentru instalarea sistemelor de panouri fotovoltaice pentru producerea de energie electrică cu o putere instalată cuprinsă între 27 kWp – 100 kWp şi a staţiilor de reîncărcare de 22 KW pentru vehicule electrice şi electrice hibrid plug-in, s-a finalizat.
Bugetul total alocat este de 100 milioane de euro. Lista celor care au aplicat poate fi consultată accesând acest link http://energie.gov.ro/…/ElectricUp-inscrisi-3.02.2021.pdf
În perioada următoare se va face analiza dosarelor! Prin acest program vom ajuta întreprinderile mici şi mijlocii şi pe cele din domeniul HoReCa și, totodată, vom contribui la producerea de energie curată!”
Toate informaţiile cu impact în implementarea Programului Electric Up vor fi actualizate în timp util pe site-ul Ministerului Energiei.

Lista ElectricUp-inscrisi-3.02.2021

 

BVB | Știri BVB

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (21/10/2021)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

SIF MUNTENIA S.A. (SIF4) (21/10/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGEA 15/16 noiembrie 2021

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (21/10/2021)

Prelungire mandate membri Directorat, numire membru provizoriu CS