Update articol:

Ministerul rus al Apărării nu a raportat victime ale Rusiei în urma invaziei Ucrainei; Zelenski a susținut că forțele țării au ucis „sute” de soldați ruși

Ministerul rus al Apărării nu a raportat nicio victimă în luptă din conflictul militar din Ucraina, arată o recenzie CNN a comunicatelor lor de presă.

În cea mai recentă actualizare pentru mass-media de sâmbătă, Ministerul rus al Apărării enumeră doar pierderile de echipamente militare din partea ucraineană, ca urmare a ceea ce numește o „operație militară specială”. Vineri, purtătorul de cuvânt al Ministerului rus al Apărării, generalul-maior Igor Konașenkov, a declarat că nu au fost victime din partea rusă, într-o declarație privind o operațiune de preluare a unui aerodrom la periferia Kievului.

Pe partea opusă, președintele ucrainean Volodimir Zelenski a susținut că forțele țării au ucis „sute” de soldați ruși, fără a furniza o cifră exactă. Oficialii ucraineni au recunoscut victime de partea lor.

Vineri dimineață, secretarul britanic al Apărării, Ben Wallace, a declarat că Rusia a pierdut peste 450 de oameni.

CNN nu a reușit să verifice în mod independent aceste cifre, dar au apărut videoclipuri pe rețelele de socializare care pretind că arată victime rusești.

BVB | Știri BVB

SIF BANAT CRISANA S.A. (SIF1) (30/09/2022)

Raport consolidat pentru semestrul I 2022

PATRIA BANK S.A. (PBK) (30/09/2022)

Modificari in conducerea societatii

SSIF BRK FINANCIAL GROUP SA (BRK) (30/09/2022)

Autorizarea unui membru al Consiliului de Administratie

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (30/09/2022)

Alegere Presedinte CA si Comitete consultative