Update articol:

Ministru: China are „prea multe” companii de vehicule electrice

china Yuanul chinez

China are „prea mulți” producători de vehicule electrice (EV) și guvernul va încuraja consolidarea, a declarat luni ministrul industriei și tehnologiei informației Xiao Yaqing.

Ministrul a mai spus că China își va îmbunătăți rețeaua de încărcare și va dezvolta vânzările de vehicule electrice pe piețele rurale, potrivit CNBC.

Promovarea de către guvern a vehiculelor mai ecologice pentru a reduce poluarea a determinat producătorii de mașini electrice precum Nio, XPeng și BYD să extindă capacitatea de producție în China.

Xiao a declarat că ministerul accelerează soluțiile alternative pentru a soluționa lipsa de aprovizionare cu cipuri auto.

Autoritatea de reglementare a pieței chineze a amendat săptămâna trecută trei companii de vânzare de cipuri auto pentru creșterea prețurilor, într-o mișcare de a ajuta producția auto pe cea mai mare piață de vehicule din lume.

O lipsă globală prelungită de cipuri a afectat marii producători de automobile, inclusiv Ford Motor, Honda Motor și Volkswagen, forțându-i pe mulți să oprească sau să reducă producția.

BVB | Știri BVB

CASA DE BUCOVINA-CLUB DE MUNTE (BCM) (19/08/2022)

Semnare contract de tipul celor prevazute la 234 alin 1, lit. i)

BT Leasing Transilvania IFN - OB 2025 (BTL25E) (19/08/2022)

Intentia de fuziune a BT Leasing Transilvania IFN cu Tiriac Leasing IFN

BT Leasing Transilvania IFN - Ob.2024 (BTL24E) (19/08/2022)

Intentia de fuziune a BT Leasing Transilvania IFN cu Tiriac Leasing IFN

ONE UNITED PROPERTIES (ONE) (19/08/2022)

Notificare detineri majore >5%