Update articol:

Ministrul de Interne al Ucrainei, adjunctul său şi alţi oficiali ucraineni au murit într-un accident de elicopter de lângă Kiev

Actualizare:  Cel puţin 16 persoane, printre care ministrul de interne ucrainean şi doi copii, au murit miercuri în urma prăbuşirii unui elicopter, miercuri, în apropiere de Kiev, a anunţat poliţia ucraineană, informează AFP şi Reuters.

”Pentru moment avem informaţii privind 16 morţi, printre care doi copii”, a indicat poliţia naţională ucraineană într-un comunicat.

Ministrul de interne ucrainean Denis Monastîrski (42 de ani), prim-adjunctul său Evgheni Ienin (42 de ani) şi un alt înalt demnitar care se aflau la bordul elicopterului şi-au pierdut de asemenea viaţa, a declarat şeful poliţiei ucrainene Ihor Klimenko.

Între altele, 22 de răniţi, printre care zece copii, au fost spitalizaţi, conform aceleiaşi surse.

”Erau copii şi angajaţi în grădiniţă la momentul producerii acestei tragedii. Toată lumea a fost evacuată. Există victime”, a scris guvernatorul regiunii Kiev, Oleksii Kuleba, pe aplicaţia Telegram.

Imaginile difuzate pe social media arată un incendiu de amploare la locul prăbuşirii aparatului de zbor. Deocamdată nu există informaţii privind cauza acestei tragedii.

Elicopterul aparţinea Serviciului ucrainean pentru situaţii de urgenţă, aflat în subordinea Ministerului de Interne, a explicat un purtător de cuvânt al forţelor aeriene ucrainene.

………………..

Ministrul Interne al Ucrainei, Denis Monastriski, și-a pierdut viața într-un accident în această dimineaţă, un elicopter prăbușindu-se în orașul Brovary din regiunea Kiev.

Bilanțul victimelor a crescut la 16 morți.

 

Potrivit autorităților ucrainene, alături de ministru se aflau adjunctul său, Evgheni Yenin, și alți oficiali.

Anunțul a fost făcut de şeful poliţiei, citat de The Kyiv Independent.

Foto Twitter

BVB | Știri BVB

S.N.T.G.N. TRANSGAZ S.A. (TGN) (02/06/2023)

Fitch confirma Ratingul BBB- cu perspectiva stabila

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (02/06/2023)

Demersuri privind vanzarea pachetului de actiuni detinut la IAMU S.A.

Banca Transilvania TURBO LONG 10/1.77/1.82 (EBTLVTL19) (02/06/2023)

Notificare Erste Group Bank AG - EBTLVTL19 este sold-out