Update articol:

Ministrul Economiei: Start Up Nation – zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX şi facturi neplătite

Programul Start Up Nation este secătuit, având ”zero buget, zero credite de angajament”, afaceri care se vînd pe platforma OLX şi facturi neplătite, a anunţat, joi, ministrul Economiei, Virgil Popescu.

Programul Start-Up Nation a fost lansat în 2017 şi a primit alocări consistente de la buget în fiecare an. El a avut scopul declarat de a stimula înfiinţarea de noi întreprinderi mici şi mijlocii şi a îmbunătăţi performanţele economice ale start-up-urilor.

Acum, Virgil Popescu spune că a găsit acest program fără buget: “De fapt programul de ”succes” Start Up Nation – by Radu Ștefan Oprea – PSD l-am găsit, când am ajuns la minister, secătuit: zero buget, zero credite de angajament, afaceri ce se vând pe OLX și facturi neplătite.

Și mi se pare că fostul ministru Oprea îi sfidează pe românii care vor să reușească în afaceri după ce a lăsat totul vraiște în urmă și, totuși, îmi spune mie să dau dovadă de respect față de antreprenori făcând plăți complete la facturi!

Și deși nu le-a plătit, pretinde că nu îi minte pe antreprenori, ci îi respectă și îi înțelege! Uneori cred că unii din PSD au pierdut total contactul cu realitatea și din turnurile lor de fildeș continuă să se creadă zei și își bat joc de români! Dar, ca de obicei, adevărul învinge”.

BVB | Știri BVB

TERAPLAST SA (TRP) (30/01/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 23 ianuarie - 27 ianuarie 2023

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023