Update articol:

Mircea Cirt, candidat la Primăria Baia Mare și-a făcut testul antidrog și a postat rezultatul pe Facebook (vezi video)

Băimărenii cer candidaților la alegerile locale să-și facă test antidrog. Mircea Cirt, fondatorul companiei de camioane ATP Group și candidat la Primăria Baia Mare și-a făcut testul antidrog și a postat rezultatul pe pagina sa de Facebook. Testul a fost negativ. Acesta le-a cerut și celorlalți candidați la Primaria Municipiului Baia Mare să-și facă testul.

”Am pledat întotdeauna pentru ca oamenii care decid în numele altor oameni sau a unor comunități să fie oameni integri. Oameni lucizi, inteligenți, cu un foarte solid echilibru emoțional. Care să prezinte încredere și să fie exemple de moralitate, onestitate și echilibru. 
Am fost atent la sugestiile oamenilor cu care m-am întâlnit în ultima vreme și am decis să le ascult recomandarea. Aceea de a-mi face un test antidrog. L-am făcut. Am acum rezultatul. Negativ.
Le propun tuturor candidaților la Primăria Municipiului Baia Mare să-și facă un test antidrog. Așa cum ne place să mergem în grup, cu partidul, cu colegii de serviciu sau cu prietenii să donăm sânge, ca un gest de solidaritate și civism, tot așa, putem să mergem în grup toți candidații să ne facem testul antidrog. Acest lucru e bine să fie făcut, evident, înainte de alegeri. Aceasta pentru a le demonstra alegătorilor că oricare dintre noi poate fi apt de a conduce o comunitate.
Este până la urmă, un exercițiu de cultură democratică, de respect pentru cetățenii pe care ne dorim să-i reprezentăm, să-i conducem”, a scris Mircea Cirt pe pagina sa de Facebook.
 

Mircea Cirț – Rezultat test antidrog

Am pledat întotdeauna pentru ca oamenii care decid în numele altor oameni sau a unor comunități să fie oameni integri. Oameni lucizi, inteligenți, cu un foarte solid echilibru emoțional. Care să prezinte încredere și să fie exemple de moralitate, onestitate și echilibru. Am fost atent la sugestiile oamenilor cu care m-am întâlnit în ultima vreme și am decis să le ascult recomandarea. Aceea de a-mi face un test antidrog. L-am făcut. Am acum rezultatul. Negativ. Le propun tuturor candidaților la Primăria Municipiului Baia Mare să-și facă un test antidrog. Așa cum ne place să mergem în grup, cu partidul, cu colegii de serviciu sau cu prietenii să donăm sânge, ca un gest de solidaritate și civism, tot așa, putem să mergem în grup toți candidații să ne facem testul antidrog. Acest lucru e bine să fie făcut, evident, înainte de alegeri. Aceasta pentru a le demonstra alegătorilor că oricare dintre noi poate fi apt de a conduce o comunitate. Este până la urmă, un exercițiu de cultură democratică, de respect pentru cetățenii pe care ne dorim să-i reprezentăm, să-i conducem. Vă mulțumesc!

Publicată de Mircea Cirț – Noul Primar Baia Mare pe Miercuri, 16 septembrie 2020

 

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021