Update articol:

Mircea Cirt, candidat la Primăria Baia Mare și-a făcut testul antidrog și a postat rezultatul pe Facebook (vezi video)

Băimărenii cer candidaților la alegerile locale să-și facă test antidrog. Mircea Cirt, fondatorul companiei de camioane ATP Group și candidat la Primăria Baia Mare și-a făcut testul antidrog și a postat rezultatul pe pagina sa de Facebook. Testul a fost negativ. Acesta le-a cerut și celorlalți candidați la Primaria Municipiului Baia Mare să-și facă testul.

”Am pledat întotdeauna pentru ca oamenii care decid în numele altor oameni sau a unor comunități să fie oameni integri. Oameni lucizi, inteligenți, cu un foarte solid echilibru emoțional. Care să prezinte încredere și să fie exemple de moralitate, onestitate și echilibru. 
Am fost atent la sugestiile oamenilor cu care m-am întâlnit în ultima vreme și am decis să le ascult recomandarea. Aceea de a-mi face un test antidrog. L-am făcut. Am acum rezultatul. Negativ.
Le propun tuturor candidaților la Primăria Municipiului Baia Mare să-și facă un test antidrog. Așa cum ne place să mergem în grup, cu partidul, cu colegii de serviciu sau cu prietenii să donăm sânge, ca un gest de solidaritate și civism, tot așa, putem să mergem în grup toți candidații să ne facem testul antidrog. Acest lucru e bine să fie făcut, evident, înainte de alegeri. Aceasta pentru a le demonstra alegătorilor că oricare dintre noi poate fi apt de a conduce o comunitate.
Este până la urmă, un exercițiu de cultură democratică, de respect pentru cetățenii pe care ne dorim să-i reprezentăm, să-i conducem”, a scris Mircea Cirt pe pagina sa de Facebook.
 

Mircea Cirț – Rezultat test antidrog

Am pledat întotdeauna pentru ca oamenii care decid în numele altor oameni sau a unor comunități să fie oameni integri. Oameni lucizi, inteligenți, cu un foarte solid echilibru emoțional. Care să prezinte încredere și să fie exemple de moralitate, onestitate și echilibru. Am fost atent la sugestiile oamenilor cu care m-am întâlnit în ultima vreme și am decis să le ascult recomandarea. Aceea de a-mi face un test antidrog. L-am făcut. Am acum rezultatul. Negativ. Le propun tuturor candidaților la Primăria Municipiului Baia Mare să-și facă un test antidrog. Așa cum ne place să mergem în grup, cu partidul, cu colegii de serviciu sau cu prietenii să donăm sânge, ca un gest de solidaritate și civism, tot așa, putem să mergem în grup toți candidații să ne facem testul antidrog. Acest lucru e bine să fie făcut, evident, înainte de alegeri. Aceasta pentru a le demonstra alegătorilor că oricare dintre noi poate fi apt de a conduce o comunitate. Este până la urmă, un exercițiu de cultură democratică, de respect pentru cetățenii pe care ne dorim să-i reprezentăm, să-i conducem. Vă mulțumesc!

Publicată de Mircea Cirț – Noul Primar Baia Mare pe Miercuri, 16 septembrie 2020

 

BVBStiri BVB

PATRIA BANK S.A. (PBK) (01/10/2020)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (01/10/2020)

Schimbare Presedinte Consiliul de Administratie

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (01/10/2020)

Decizia ASF nr. 1168/30.09.2020

PREBET SA AIUD (PREB) (01/10/2020)

Notificare prag detineri/vot>20%