Update articol:
SALARIATII CARIERELOR JILT NORD SI JILT SUD AU RELUAT ACTIVITATEA

Muncitorii din activitatea de producție și mentenanță de la CEO vor primi 700 lei brut/lunar

500 lei brut pentru conducătorii formațiilor de lucru şi 400 lei brut pentru personalul de conducere din activitatea minieră și energetică (șef/adjunct secție, atelier, sector schimb etc) *Răzvan Nicolescu: “O veste bună! Revolta de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) pare aproape de a se încheia”

 

Salariații carierei Jilț Nord de la Complexul Energetic Oltenia (CEO),  care au inițiat protestul spontan, precum și salariații carierei Jilț Sud, au reluat activitatea voluntar, potrivit unui comunicat de presă al conducerii CEO, care menţionează că aceştia au  înțeles că soluționarea problemelor ridicate au fost rezolvate, de fiecare dată, ca urmare a dialogului purtat, în condițiile respectării procedurilor de lucru și a prevederilor Contractului Colectiv de Muncă.

Răzvan Nicolescu, fostul ministru al Energiei, a scris pe Facebook: “O veste bună! Revolta de la Complexul Energetic Oltenia (CEO) pare aproape de a se încheia. Pentru societate, rămâne problema modernizării obligatorii a instalaţiilor şi achiziţia de certificate de CO2. Sper ca această veste buna va ajuta şi la calmarea preţurilor la energie electrică care, astazi, au fost la un nivel foarte ridicat”.

În urmă negocierilor purtate în cursul nopții de 15/16 ianuarie 2019, de către administrația CE Oltenia și reprezentanții federațiilor sindicale, s-au stabilit următoarele:

1. Acordarea unui adaos lunar, începând cu dată de 01.03.2019, astfel:

– 700 lei brut pentru personalul muncitor din activitatea de producție și mentenanță;
– 500 lei brut pentru conducătorii formațiilor de lucru;
– 400 lei brut pentru personalul de conducere din activitatea minieră și energetică (șef/adjunct secție, atelier, sector schimb etc).

2. Acordarea de vouchere de vacanță, începând cu dată de 01.05.2019, în suma de 1450 lei, tuturor salariaților.

CEO reaminteşte că, în condiții normale de lucru și de negocieri cu partenerii de dialog social au fost obținute, în 2018, o serie de beneficii suplimentare pentru toți angajații, precum și majorări salariale față de anii anteriori.

 

 

 

 

BVBStiri BVB

C.N.T.E.E. TRANSELECTRICA (TEL) (23/06/2021)

Numire Presedinte provizoriu CS si aprobare componenta comitete consultative

CEMACON SA (CEON) (23/06/2021)

Linie de Productie Invelis Ceramic

PREBET SA AIUD (PREB) (23/06/2021)

Notificare prag detineri/vot<15%

ELECTROARGES SA (ELGS) (23/06/2021)

Schimbari in Componenta CA - Numire Administratori Provizorii