Update articol:

Narcis Godeanu – menţinut în funcţia de secretar general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc

Teodor Narcis Godeanu a fost numit din nou în funcţia de secretar general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc pentru o perioadă de şase luni, potrivit unei decizii a premierului Florin Cîţu, publicată în Monitorul Oficial.

“Începând cu 19 februarie 2021, domnul Teodor Narcis Godeanu, consilier, Direcţia generală de informatizare şi monitorizare jocuri de noroc din cadrul ONJN exercită, cu caracter temporar, funcţia publică vancată din categoria înalţilor funcţionari publici de secretar general al Oficiului Naţional pentru Jocuri de Noroc pentru o perioadă de şase luni”, se arată în decizia publicată în Monitor.

Şi anterior, Teodor Narcis Godeanu a fost secretar general al ONJN, cu exercitare temporară, fiind numit în această funcţie pe 18 februarie 2020, înlocuindu-l în această funcție pe Tudor Simota.

Narcis Godeanu a fost, din 10 iunie 2019, membru în Comitetul de Supraveghere al ONJN, funcție de membru neexecutiv din partea Ministerului Comunicațiilor și Societății Informaționale. Anterior însă, el a ocupat funcţia de Director de Cabinet al Președintelui ONJN de la acea vreme, Dan Iliovici.