Update articol:

Niculae Havrileț a fost numit director general al Distribuție Energie Electrică România

Niculae Havrilet, "Petrolul în Noua Economie", organizată de România Durabilă şi EM360. Sursa foto: electrica.ro

Niculae Havrileț, director şi consilier al ministrului Energiei Virgil Popescu, a fost numit ieri director general al Distribuție Energie Electrică România pentru şase luni, potrivit unor surse din Ministerul Energiei.

Niculae Havrileț este licențiat al Universității Tehnice din Cluj-Napoca, Facultatea de Mecanică – Utilaj Tehnologic. Niculae Havrileț are 40 ani de experiență în domeniul energiei electrice şi al gazelor naturale, inclusiv peste 25 ani de experiență în diverse funcții de conducere. De asemenea, Niculae Havrileț are o bogată experiență în administrația publică centrală.

Din iunie 2012 până în octombrie 2017, a ocupat poziţia de Președinte al Autorității Naționale de Reglementare în domeniul Energiei (ANRE), inclusiv pe cea de membru în Consiliul Autorităților de Reglementare din cadrul Agenției pentru Cooperarea Autorităților de Reglementare din domeniul Energiei (ACER), și de membru al Adunării Generale a Consiliului Reglementatorilor Europeni în domeniul Energiei (CEER).

Din februarie 2018 până în noiembrie 2019, a fost consilier personal al ministrului Energiei pentru Strategia Națională de Energie pentru 2016-2030 până în 2050. În anul 2000, a fost decorat cu Ordinul „Steaua României”, în grad de Cavaler.

Niculae Havrileț a fost numit în calitate de membru al Consiliului de Supraveghere al OMV Petrom începând cu 3 martie 2020.

Distribuție Energie Electrică România (DEER) este compania de distribuție a energiei electrice din grupul Electrica.

BVB | Știri BVB

TRANSILVANIA INVESTMENTS ALLIANCE S.A. (TRANSI) (07/12/2022)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 5-6 decembrie si finalizare etapa 1

CHIMCOMPLEX S.A. BORZESTI (CRC) (07/12/2022)

Notificare Estinvest - rezultate oferta publica de cumparare de actiuni emise de CHIMCOMPLEX

ELECTROMAGNETICA SA (ELMA) (07/12/2022)

Politica acordare dividende si Procedura selectie auditor financiar