Update articol:

Nicuşor Dan anunţă că vrea să fie finanţate prin PNRR proiecte de consolidare a clădirilor cu risc seismic şi cele legate de procesul de termoficare

nicusor dan Foto Facebook

Nicuşor Dan a declarat că vrea să fie incluse în Planul Naţional de Redresare şi Rezilienţă (PNRR) proiecte privind consolidarea clădirlor cu risc seismic, de modernizare a reţelei de termoficare şi alte lucrări de infrastructură. Primarul general al Capitalei a adăugat că nu ştie dacă va putea fi inclusă şi Prelungirea Ghencea.

„O să vedeţi în cursul săptămânii viitoare o scrisoare oficială pe care noi o s-o trimitem. După cum ştiţi, săptămâna trecută a existat o dezbatere doar cu miniştrii, nu a fost şi pentru autorităţi locale, aşa e cadrul. Consilierii mei participă la dezbaterile care au început de săptămâna asta şi care sunt deschise şi o să vedeţi săptămâna viitoare o scrisoare oficială din partea Primăriei, în care spunem care sunt proiectele cele mai importante pentru noi”, a afirmat Nicuşor Dan, întrebat marţi dacă a discutat cu ministrul Fondurilor Europene Cristian Ghinea despre PNRR şi câte proiecte a pregătit pentru a fi incluse în acest Plan, potrivit news.ro.

El a oferit şi câteva exemple de proiecte care ar putea fi finanţate prin fonduri europene.

„Vreau să includem acolo consolidarea clădirilor cu risc seismic, vrem să includem alte etape ale procesului de termoficare, de schimbare a reţelei de termoficare şi vreau să includem lucrări de infrastructură. Nu ştiu dacă Prelungirea Ghencea poate să fie inclusă, şi ce răspundeam mai devreme despre discuţia mai amplă pe toate aceste mari lucrări de infrastructură, cum este prelungirea Bd. Timişoara până la autostrada de centură, dacă o să fie pe fonduri europene”, a completat Dan.

BVBStiri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (21/09/2021)

Raport curent conform art. 234 litera i) din Regulamentul ASF nr. 5/2018

S.N.G.N. ROMGAZ S.A. (SNG) (21/09/2021)

Convocare AGOA 27 (28) octombrie 2021

ROMCAB SA (MCAB) (21/09/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SIF OLTENIA S.A. (SIF5) (21/09/2021)

Numire administrator provizoriu