Update articol:

Noile imagini din satelit arată distrugerea cauzată de atacurile rusești în zonele de la nord de Kiev – foto

Noi imagini din satelit ale zonelor din Ucraina afectate de loviturile militare ruse arată amploarea pagubelor în primele cinci zile ale invaziei, potrivit CNN.

Imaginile au fost surprinse pe 28 februarie de Maxar Technologies. De atunci, acoperirea densă a norilor a împiedicat majoritatea sateliților să observe ceva la sol în toată țara.

Foto: Maxar Technologies 

Imaginile arată case incendiate în satul Rivnopillya din regiunea Cernhiv, la aproximativ 80 de kilometri (aproximativ 50 de mile) nord de capitală, Kiev. Zeci de cratere de impact pot fi văzute în câmpurile din jurul satului.

În Cernihiv, un pod peste râul Stryzhen pare să fi fost distrus, în timp ce clădirile rezidențiale și o fabrică din apropiere par să fi suferit daune. Un convoi militar rus a fost văzut pe o șosea din apropiere.

Imaginile din satelit arată și rămășițele arse ale vehiculelor militare rusești într-o zonă rezidențială din Bucha, un oraș din afara Kievului. Duminică, oficialii ucraineni au susținut că au zădărnicit înaintarea unei coloane rusești la Bucha.

În Sukachi, un orășel situat la 70 de kilometri (aproximativ 43,5 mile) nord-vest de Kiev, un crater mare de impact este văzut în mijlocul unei șosele, cu case din apropiere părând avariate semnificativ.

Imaginile au surprins, de asemenea, scene din viața de zi cu zi în mijlocul războiului atât din Cernihiv, cât și din Kiev, cu zeci de oameni stând la coadă în afara supermarketurilor.

BVB | Știri BVB

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022

BITTNET SYSTEMS SA BUCURESTI (BNET) (12/08/2022)

Informare Depozitarul Central - operare majorare capital social - nr. actiuni

CONPET SA (COTE) (12/08/2022)

Convocare AGOA & AGEA 20(21).09.2022

BIOFARM S.A. (BIO) (12/08/2022)

Raport semestrial S1 2022