Update articol:

Noua Carte Albă – “All-Flash Data Center” va redefini centrele de date all-flash

huawei - Carte Alba All-Flash Data Center

O Carte Albă publicată de International Data Corporation (IDC), intitulată ”Drumul către o eră a centrelor de date all-flash pentru a accelera transformarea digitală”, sponsorizată de Huawei, anunță lansarea Centrului de date all-flash, primul din industrie care definește sistematic conceptul de centru de date all-flash în termeni de stocare, putere de calcul și rețele. Acesta servește drept referință crucială și ghid pentru construirea de centre de date în companiile care doresc să se transforme digital, având ca scop promovarea construcției și a dezvoltării orientate spre viitor pentru centrele de date flash în toate industriile, potrivit unui comunicat de presă.

Transformarea și inovarea centrelor de date sunt tendințe inevitabile pe măsură ce trecem într-o eră inteligentă. După actualizarea arhitecturilor IT ale întreprinderilor, mai multe organizații investesc în tehnologii inovatoare care țin de inovație în gestiunea datelor, agilitate în timp real, eficiență energetică, fiabilitate și administrare inteligentă. Aceste aspecte reprezintă noile tendințe pentru un centru de date durabil și orientat spre viitor, se mai arată în comunicat.

Comunicatul de presă mai precizează: ”Cartea Albă redefinește conceptul de centru de date all-flash ca unul care adoptă SSD-uri pentru cel puțin 90% din capacitatea sa de stocare (inclusiv sistemele de stocare externe și stocarea încorporată a serverelor), oferind în același timp densitate ridicată și fiabilitate, latență scăzută și eficiență energetică. Centrul de date all-flash va juca un rol important în promovarea afacerilor și aplicațiilor bazate pe mediul digital și va ajuta companiile să maximizeze valoarea inovației datelor.

În plus, Cartea Albă prezintă definiția și poziționarea centrelor de date all-flash pe baza celor mai bune practici globale din industria financiară, a operatorilor de transport, a sănătății șamd.

  • Sistemul all-flash nu mai este limitat la anumite aplicații și sarcini de lucru, iar acum poate fi lansat pentru a satisface sarcinile de lucru critice și cu valoare adăugată în medii diverse.
  • Politicile naționale și internaționale privind conservarea energiei verzi au fost implementate treptat în cadrul producției și operațiunilor întreprinderii. Un centru de date all-flash este o alegere inteligentă și următorul pas în dezvoltarea durabilă.
  • Rețelele de centre de date evoluează către rețea IP. Se preconizează că NVMe over Fabrics va fi catalizatorul inovației arhitecturii de transmisie pentru a obține performanțe mai ridicate și pentru a simplifica gestionarea O&M, în special într-o arhitectură dezagregată de calcul și stocare.
  • Transformarea digitală prezintă noi provocări companiilor, inclusiv cele prezentate de datele în timp real. Infrastructura bazată pe memorie este acum o alegere generală, deoarece oferă o latență optimă pentru sarcinile de lucru și folosește tehnologii de vârf, cum ar fi AI, învățarea automată și învățarea profundă. O astfel de infrastructură oferă o concurență ridicată a datelor la o latență redusă, perfectă pentru extinderea volumului de muncă.
  • În viitor, infrastructura digitală va evolua pentru a deveni omniprezentă și pentru a acoperi întregul ciclu de viață al datelor. Centrul de date all-flash va asigura implementarea pe mai multe domenii pe tot parcursul ciclului de viață al datelor, oferind O&M , care reduce costurile și complexitatea gestionării centrelor de date, oferind în același timp performanțe și fiabilitate mai mari ale unităților decât modelele alternative.

Centrul de date all-flash folosește stocare high-end completă pentru a oferi protecție flash pentru toate scenariile. Este potrivit pentru cei care doresc să își suplimenteze nevoile de dezvoltare digitală și inovație științifică și tehnologică. În plus, echipat cu rețea de centre de date all-IP și O&M inteligent, centrul de date all-flash își reduce amprenta și consumul de energie, ajutând la reducerea costurilor cu energia și crearea de mai multă valoare. Aflați mai multe despre soluția Centru de Date Huawei OceanStor All-Flash.”

Pentru a descărca Cartea Albă, vizitați: https://e.huawei.com/en/products/storage/form/2021/idc-white-paper?ic_medium=hwdc&ic_source=ebg_EEBGHQ197501L&source=news&ic_content=all-flash%20data%20center_IDC%20white% 20paper

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (06/06/2023)

Hidroelectrica anunta intentia de listare pe Bursa de Valori Bucuresti

PREFAB SA (PREH) (06/06/2023)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

EVERGENT INVESTMENTS S.A. (EVER) (06/06/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 29.05.2023 - 02.06.2023