Update articol:

Noua conducere a Asociației CFA România a fost desemnată

Membrii Asociației CFA România au ales Președintele și componența Consiliului Director care va conduce organizația în următorii doi ani (octombrie 2022 – 2024).

Funcția de Președinte va fi deținută de Alexandra Smedoiu, CFA, aflată la cel de-al doilea mandat în această poziție, iar cele două funcții de Vicepreședinte vor fi deținute de Andreea Nica, CFA și de Adrian Codirlașu, CFA. Trezorier al organizației va fi Cosmin Paraschiv, CFA, aflat la primul său mandat în Consiliul Director al Asociației CFA România.

Totodată, Dorin Badea, CFA, Dragoș Cabat, CFA, Mugur Popescu, CFA, Mihai Purcărea, CFA, și Răzvan Szilagyi, CFA, membrii aleși ai Consiliului Director, vor conduce și vor contribui la dezvoltarea și notorietatea asociației.

Alexandra Smedoiu, CFA – Președinte al Asociației CFA România, declară: “Le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată, și cu siguranță ne vom menține strategia de a ne implica în proiecte de impact pentru societate, precum cele de educație financiară, dar și în inițiative de dezvoltare a piețelor financiare în România, ca pilon de susținere a economiei românești. Vom continua să fim prezenți în spațiul public și ne asumăm să avem o “voce” puternică și consistentă, contribuind cu informații relevante și susținând  profesionalizarea industiei căreia îi aparținem.”

BVB | Știri BVB

S.N. NUCLEARELECTRICA S.A. (SNN) (27/01/2023)

Solicitare completare ordine de zi AGA 15(16).02.2023

ROMCARBON SA (ROCE) (27/01/2023)

Raport auditor - art. 108 Legea 24/2017 (R) pentru S2, 2022