Update articol:

Noul concept One Verdi Park a primit autorizația de construire

Noul concept dezvoltat de One United Properties pentru proiectul exclusivist One Verdi Park a primit autorizația de construire. Cele două turnuri ale ansamblului dezvoltat în imediata vecinătate a parcului Verdi vor oferi viitorilor rezidenți un trai cu adevărat la înălțime, pentru că acestea vor fi cele mai inalte turnuri rezidențiale exclusiviste din București, potrivit unui comunicat. În plus, pe lângă partea de unități rezidențiale, One Verdi Park va include și numeroase facilități precum restaurant, magazine sau market.

Amplasat în zona de nord a Bucureștiului, complexul include două turnuri de 77 de metri înălțime, cu vederi panoramice asupra lacurilor Floreasca și Tei. One Verdi Park se conturează ca un proiect inovator piața imobiliară din Capitală, nu doar prin calitatea tehnologiilor folosite, ci și a design-ului unic, semnat de arhitectul Marius Călin care conduce biroul X Architecture & Engineering.

În vreme ce turnul sud de la One Verdi Park este aproape în totalitate precontractat, de curând și apartamentele din turnul nord de locuințe au devenit disponibile pentru vânzare. Acestea vor include și un proiect de design interior, realizat de Lemon Interior Design, unul dintre cei mai apreciați jucători de pe piață, premiat la Londra la International Property Awards în anul 2020. Tot echipa Lemon este cea care va semna și amenajarea interioară a lobby-urilor celor două turnuri, cu o înălțime de 5 metri, cu un design contemporan de excepție, pentru a aduce o notă elegantă și cosmopolită intrărilor în clădiri.

BVBStiri BVB

Sphera Franchise Group (SFG) (09/04/2021)

Raport voluntar privind tranzactiile cu partile afiliate in 2020

OIL TERMINAL S.A. (OIL) (09/04/2021)

Solicitare a actionarului majoritar privind sedinta AGOA 29.04(04.05).2021

ROMPETROL WELL SERVICES S.A. (PTR) (09/04/2021)

Solicitare completare ordine de zi AGOA 26(27).04.2021

FOND DESCHIS DE INVESTITII ETF TRADEVILLE (TVBETETF) (09/04/2021)

Preluare administrare ETF BET Tradeville de catre SAI Patria Asset Management SA

ELECTROARGES SA (ELGS) (09/04/2021)

Solicitare Completare Ordine de Zi - AGOA 26/27.04.2021