Update articol:

Nova Power & Gas: 1.000 de noi contracte, în primele zile de liberalizare a pieței de energie electrică

  • Ofertele garantate pe 1 şi 2 ani, la nivel naţional, au fost cel mai bine primite în București și județele Cluj și Brașov, potrivit Nova Power&Gas

 

Reducerile de preţ şi ofertele garantate pe 1 an (Nova 6+6) şi 2 ani (Nova 24), la nivel naţional, au adus peste 1.000 de noi contracte în portofoliul Nova Power & Gas, companie membră a grupului E-INFRA, în primele zile ale anului 2021, potrivit unui comunicat de presă.

Topul pachetelor alese de noii clienți Nova este condus de abonamentul de 12 luni la energie electrică, cu peste 40% dintre opțiuni, urmat de cel de 12 luni la energie electrică și gaze naturale, ales de un sfert dintre noii clienți, și de contractul de 24 de luni de furnizare energie electrică, ales de unul din opt noi utilizatori.

Capitala, urmată de județele Cluj și Brașov, reprezintă zonele care conduc în clasamentul noilor abonamente la contractele de energie electrică.

Nova 6+6 are un preț fix de 0,245 lei+TVA/kWh în primul semestru de contract și 0,255 lei+TVA/kWh în a doua jumătate de an. Pachetul este conceput pentru clienţii care caută stabilitate și previzibilitate pentru o perioadă mai lungă, iar după primele 6 luni contractuale, consumatorii beneficiază de preţul avut în semestrul 2. Nova 24 are un preț fix 0,265 lei+TVA/kWh, pentru 24 de luni, și este oferta cu cea mai lungă perioadă de preţ garantat de pe piața românească – 2 ani de la semnarea contractului. Ofertele comunicate reprezinta pretul energiei furnizate, fără tarifele aferente reglementate. Indiferent de pachetul ales, noii utilizatori ai serviciilor Nova plătesc doar cât consumă, fără abonamente, taxe ascunse şi costuri suplimentare, susţine compania în comunicat.

Companie românească, parte din grupul E-INFRA, activă pe piaţa de energie electrică şi gaze naturale încă din 2007, Nova Power & Gas este furnizor de energie electrică și gaze naturale, producător de energie verde și distribuitor de gaze naturale. Nova furnizează energie pentru clienți casnici și industriali în piața liberă de energie și este unul dintre cei mai activi investitori în proiecte de dezvoltare de infrastructură energetică.

 

BVBStiri BVB

Erste Group Bank AG (EBS) (19/10/2021)

Notificare - detineri > 4%

ROMCAB SA (MCAB) (19/10/2021)

Tranzactii management - art. 19 Reg. (UE) 596/2014

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (19/10/2021)

Litigiu fost Director Executiv Guvernanta Corporativa

ALTUR S.A. (ALT) (18/10/2021)

Hotarare AGA E 18.10.2021