Update articol:

NU RATAȚI INTERVIUL VIDEO INTEGRAL DE LUNI –Sorin  Constantinescu: La Loteria Română, aș intra cu buldozerul, aș restructura tot, aș lua-o de la zero (video)

Loteria Română are 2000 de locații și 3000 de angajați și a făcut un profit mult mai mic față de Loteria din Ungaria, ne-a declarat, într-un interviu video, acordat în exclusivitate,  Sorin Constantinescu, expert al industriei de gambling, recent  desemnat consilier al Guvernului României în domeniul jocurilor de noroc. 

Domnia sa ne-a spus: “Asta arată eficiența Loteriei Române. Loteria din Ungaria are 6000 de locații, 700 de angajați, la o populație cât jumătate din România, ungurii nu sunt ahtiați după păcănele ca românii (de exemplu, în România, cele mai slabe județe pentru jocurile de noroc sunt cele în care există populație preponderent maghiară – Harghita, Covasna, Târgu Mures etc), iar profitul Loteriei de acolo, anul trecut, a fost de aproape 200 milioane de euro”.

Potrivit lui Sorin Constantinescu, mulți salariați ai Loteriei sunt puși pe criterii politice: “Dacă te duci acum în sediul central sunt zeci de oameni aduși de Misu Manolache, Benea, Cristea (n.r. foști directori ai Loteriei) care nu fac absolut nimic, au salarii de 6000-7000 de lei și nu îi dă nimeni afară. Eu m-aș duce cu buldozerul acolo, as restructura tot, aș lua-o de la zero, aș pune oameni profesioniști. Din 350 de salariați de la sediul central, cam 50 au treabă, restul sunt abonați politic, puși de toate partidele. Sunt acolo dinozauri de 15 ani”.

Vizionați interviul integral luni, 24 februarie.