Update articol:

Nuclearelectrica a obținut certificarea privind implementarea Standardului ISO privind Sistemul de management anti-mită

Sursa foto: nuclearelectrica.ro

Societatea Națională Nuclearelectrica SA a finalizat procesul de  implementare a Standardului ISO 37001/2016-Sistemul de management anti-mită, potrivit unui comunicat al companiei. SNN a demarat demersurile de obținere a standardului ISO în urmă cu aproximativ 2 ani. Acest Standard ISO oferă cerințele și ghidul corespunzător pentru organizații astfel încât acestea să fie în măsură să stabilească, să implementeze, să mențină și să îmbunătățească constant un sistem de management anti-mită, în concordanță cu cele mai bune practici internaționale în materie.

“Felicit Societatea Națională Nuclearelectrica pentru pentru obținerea acestei certificări. Integritatea în afaceri este un criteriu important, iar o societate cu rolul și importanța strategică pe care le are SNN trebuie să respecte cele mai bune practici în materie. Obținerea Standardului ISO este de natură să crească încrederea investitorilor și a partenerilor SNN în societate”, a declarat Virgil Popescu, Ministrul Economiei, Energiei și Mediului de Afaceri.

Directorul General al Societății Nuclearelectrica SA, Cosmin Ghiță, a declarat, la rândul său:  “SNN condamnă corupția în toate formele ei și ne-am luat angajamentul, prin Codul de etică și conduită în afaceri și prin implementarea ISO 37001/2016,  să utilizăm toate mijloacele legale și de comportament pe care le avem la dispoziție. Ne angajăm constant în promovarea unei culturi anticorupție adecvate, în baza principiului de <<toleranță zero>>”.

 

BVBStiri BVB

SOCIETATEA ENERGETICA ELECTRICA S.A. (EL) (22/10/2020)

Tranzactii parti afiliate - SDTS si EFSA

PRIMARIA ORASULUI NAVODARI (NAV27) (22/10/2020)

Plata cuponului 23 si rambursare rata principal 23 & calcul rata dobanda pentru cuponul 24

CEMACON SA (CEON) (22/10/2020)

Desfasurare AGEA 29/30.10.2020 in contextul COVID 19

TURISM, HOTELURI, RESTAURANTE MAREA NEAGRA S.A. (EFO) (22/10/2020)

Plata dividend conform Hotarare AGOA nr.8 din 05.10.2020