Update articol:

Nuclearelectrica: Contractul de Mandat al domnului Dan Laurențiu Tudor, în calitate de Director General Adjunct, încetează, cu acordul părților; acesta va rămâne expert în cadrul SNN  

Societatea Națională Nuclearelectrica S.A. (“SNN”) informează actionarii și investitorii că începând cu data de 01.02.2022, Contractul de Mandat al domnului Dan Laurențiu Tudor, în calitate de Director General Adjunct, încetează, cu acordul părților.

Pentru funcția de Director General Adjunct, ca urmare a derulării procedurii de selecție în conformitate cu prevederile OUG 109/2011 cu modificările și completările ulterioare, SNN a încheiat Contractul de Mandat nr. 65/11.02.2019 cu o durata de 4 ani.

Potrivit structurii organizatorice a SNN aprobată prin Decizie a Consiliului de Administrație, funcția de Director General Adjunct cu Contract de Mandat se va reorganiza în funcția de Director General Adjunct Servicii Corporative, cu contract individual de muncă și va trece din coordonarea directă a Consiliului de Administrație în coordonarea directă a Directorului General al SNN. De asemenea, s-au înființat postul de Director General Adjunct Comercial și Dezvoltare și postul de Director General  Adjunct Operațiuni, ambele cu contract individual de muncă, în coordonarea directă a Directorului General al SNN.

Cele trei posturi de Director General Adjunct au în vedere eficientizarea activităților și proceselor SNN prin raportare la complexitatea și durata proiectelor de investițîi, diversificarea strategiei de resurse umane, procesele de achiziții și derularea efectivă a etapelor aferente proiectelor de investiții.

Începând cu dată de 01.02.2022, cele trei posturi sunt ocupate în acord cu prevederile legale și ale Contractului Colectiv de Muncă aplicabile în cadrul societății, de către personal SNN.

Postul de Director General Adjunct Servicii Corporative va fi ocupat de doamna Laura Constantin, anterior Directorul Direcției Juridice a SNN și presupune coordonarea proceselor achiziții, juridic, resurse umane, comunicare și conformitate.

Postul de Director General Adjunct Comercial și Dezvoltare va fi ocupat de doamna Melania Amuză, anterior Directorul Direcției de Investiții a SNN și presupune coordonarea proceselor investiții, tranzacții energie electrică și licențe minerit, iar postul de Director General Adjunct Operațiuni va fi ocupat de domnul Romeo Urjan, anterior Directorul Direcției Operațiuni și presupune coordonarea activităților de operare, producție, evaluare independența a securității nucleare, combustibil, securitate, sisteme de management și analiză procese.

Domnul Dan Laurențiu Tudor, cu o experiență profesională de peste 25 de ani în activități de conducere, coordonare și control ale proceselor din domeniile energie și construcții, va rămâne alături de organizație și va ocupă poziția de expert în cadrul SNN urmând să fie implicat în proiectele strategice de dezvoltare ale SNN.

Nuclearelectrica îi mulțumește domnului Dan Laurențiu Tudor pentru profesionalism, implicare și rezultate pe perioada ocupării funcției de Director General Adjunct.

CV-urile celor trei persoane care vor ocupă posturile de Director General Adjunct pot fi accesate pe pagină de web a SN Nuclearelectrica SA, secțiunea Relații cu Investitorii/ Directori.

BVB | Știri BVB

FONDUL PROPRIETATEA (FP) (27/03/2023)

Notificare rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

MedLife S.A. (M) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20 - 24 martie 2023

BANCA TRANSILVANIA S.A. (TLV) (27/03/2023)

Notificare - rascumparare actiuni proprii 20.03.-24.03.2023